Бізнес, що починає роботу 11 травня, має вирішити питання з підвозом працівників до місця роботи, — мер Києва

Метро в Києві не відкриють до 22 травня, але збільшать кількість громадського транспорту

Бізнес, що починає роботу 11 травня, має вирішити питання з підвозом працівників до місця роботи, — мер Києва

Як дезінфікувати робочі місця і службові/виробничі приміщення

«Наземний громадський транспорт у столиці працюватиме на першому етапі в обмеженому режимі. До 22 травня точно. Але ми збільшимо кількість маршрутів у ті райони, що сьогодні мало охоплені. Збільшення маршрутів стосуватиметься електротранспорту. А бізнес, що почне роботу, повинен вирішити питання з підвозом своїх співробітників до місця роботи. Метро відкриється за рішенням уряду. І це буде не одразу», — зазначив міський голова Києва Віталій Кличко під час онлайн прес-конференції.

Бізнес, що починає роботу 11 травня, має вирішити питання з підвозом працівників до місця роботи, — мер Києва Працівник не доїхав до роботи через обмеження руху транспорту: три готових рішення для роботодавця

За словами мера, приміський транспорт Уряд обіцяє запустити в першу чергу після того, як послаблять карантинні обмеження.

Про те, що метро не відкриють до 22 травня, повідомив 7 травня Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль на традиційній нараді з представниками Кабінету Міністрів та головних державних відомств, відповідальних за заходи із запобігання поширенню COVID-19, що відбулася під головуванням Президента. За словами очільника Уряду, ранній запуск громадського транспорту загрожує поширенням епідемії коронавірусу, ситуація з якою ще не стабілізувалася.

Бізнес, що починає роботу 11 травня, має вирішити питання з підвозом працівників до місця роботи, — мер КиєваНосити маски на роботі мають працівники всіх підприємств, — роз’яснення Мінрегіону

«Плановий помірний підхід до виходу з карантину — це правильно. Попри втому, не можна ставитися легковажно до епідемії. Сьогодні кількість заражених — понад півтисячі. Транспорт — це прямий спосіб поширення цієї небезпеки», – наголосив Президент України.

За матеріалами Офіційного інтернет-представництва Президента України та Офіційного порталу Києва

image72

Особливості трудових договорів із сумісниками

Статті за темою

Усі статті за темою

Склад документів особової справи працівника

Вічне запитання з кадрової практики: чи долучати до особової справи згоду на обробку персональних даних… Відповідь — ні! Дізнайтесь: які документи можна і потрібно формувати до особової справи працівника, а чого у жодному разі там не має бути.
159404

Розробка, укладення та виконання колективних договорів

Колективний договір — це угода між роботодавцем та колективом працівників (зазвичай представлений профспілкою), яка регулює умови праці, оплати праці, соціальні пільги, трудові права та обов’язки сторін. У статті ви дізнаєтеся про порядок укладення колективного договору та внесення змін до нього.
5773

Словник кадровика

Словник кадровика — це збірка спеціалізованих термінів і понять, які використовуються в галузі управління персоналом і кадрового обліку. Докладніше про словник кадровика та використання абревіатур в HR-сфері — у статті.
76

Оформлення запису в трудовій про прийняття строковика на час відпустки з вагітності та пологів основної працівниці

Буде помилкою вказати у трудовій, що працівницю прийняли за строковим трудовим договором на час відпустки з вагітності та пологів. Як тоді зробити правильний запис?
16367

Формування та облік внутрішнього опису документів особової справи працівника

Внутрішній опис відображає включення документів до справи і містить відомості про порядкові номери документів справи, їх індекси, дати, заголовки та номери аркушів справи, на яких розташований кожен документ. Внутрішній опис заповнює кадровик при первинному оформленні особової справи
126892

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді