Не допустили інспектора до перевірки, — очікуйте на поліцію

Що відбуватиметься після її прибуття?

Не допустили інспектора до перевірки, — очікуйте на поліцію


Головний державний інспектор відділу нагляду за об’єктами котлонагляду та підйомними спорудами ГУ Держпраці у Київській області здійснив спробу проведення позапланової перевірки в ОСББ «Дипломат 2012», яке має на обслуговуванні 3 ліфти.

1 вересня стартують масштабні перевірки з праці

Раніше, під час планової перевірки на підприємстві було виявлено 8 порушень. Зокрема, була відсутня декларація на експлуатацію 3 ліфтів та інші.

Працівники ОСББ двічі відмовили інспектору у проведенні позапланової перевірки. Керівництво підприємства не з’явилося на перевірку та не надало потрібних документів.

Фахівець Держпраці викликав наряд поліції, який зафіксував факт недопуску до перевірки. Головний державний інспектор склав акт недопуску, а ГУ Держпраці у Київській області підготувало позов до суду на заборону.

Нагадуємо, що за недопущення до проведення перевірки та створення перешкод у проведенні перевірки Держпраці гарантовано накладає штраф.

За інформацією ГУ Держпраці у Київській області

Особливості трудових договорів із сумісниками

Статті за темою

Усі статті за темою

Словник кадровика

Словник кадровика — це збірка спеціалізованих термінів і понять, які використовуються в галузі управління персоналом і кадрового обліку. Докладніше про словник кадровика та використання абревіатур в HR-сфері — у статті.
47

Заява про відстрочку через інвалідність військовозобов’язаного

У статті знайдете зразок заяви на відстрочку від армії для особи з інвалідністю, адже його часто запитують у працівників кадрової служби та HR. Поділіться з персоналом шаблоном заяви та юридичними підказками щодо того, як її складати
25748

Заява на відстрочку у зв’язку із навчанням

У статті знайдете зразок заяви на відстрочку від мобілізації у зв’язку із навчанням, адже його часто запитують у працівників кадрової служби та HR. Поділіться з персоналом шаблоном заяви та юридичними підказками щодо того, як її складати
45973

Заява на відстрочку від мобілізації у зв’язку з утриманням трьох дітей

У статті знайдете зразок заяви на відстрочку від мобілізації у зв’язку з утриманням трьох дітей, адже його часто запитують у працівників кадрової служби та HR. Поділіться з персоналом шаблоном заяви та юридичними підказками щодо того, як її складати
33673

Заява на відстрочку від мобілізації через інвалідність члена сім’ї

У статті знайдете зразок заяви на відстрочку від мобілізації через інвалідність члена сім'ї. Його доволі часто запитують у працівників кадрової служби та HR. Поділіться з персоналом шаблоном заяви та юридичними підказками щодо того, як її складати
22571

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді