Звіти з праці у 2023 році: що планує Держстат

Оприлюднено проєкти табеля та альбому форм державних статистичних спостережень на 2023 рік

documents.jpg

Держстат оприлюднив проєкти:

  • загального табеля (перелік) форм державних статистичних спостережень на 2023 рік (далі — Табель);
  • альбома форм державних статистичних спостережень на 2023 рік (далі — Альбом).

Документи структуровані за розділами. Кадрові звіти розміщені у підрозділі «Ринок праці» розділу «Демогафічна та соціальна політика».



Табель містить назви форм статзвітності, які подаватимемо наступнго року, реквізити наказів, якими вони затверджені, періодичність та строк подання, а також зазначено, хто повинен подавати кожен з цих звітів.

У Альбомі розміщені бланки форм державних статистичних спостережень на 2023 рік та роз’яснення, як їх заповнити.

Експерти із кадрових питань цифрового видавництва Експертус підготують зведену таблицю звітів, які складатиме чи в підготовці яких братиме участь кадровик у 2023 році після того, як Держстат затвердить Табель своїм наказом. Слідкуйте за оновленнями!

За матеріалами Держстату

Особливості трудових договорів із сумісниками

Статті за темою

Усі статті за темою

Кадрові звіти 2025

Кадрові звіти 2025 року є важливою частиною управлінського обліку на підприємствах і допомагають моніторити та аналізувати різні аспекти управління персоналом. Які кадрові звіти складати у 2025 році та як це робити — читайте у статті.
156

Типова форма П-2 «Особова картка працівника»

Особова картка — основний обліковий документ будь-якого працівника. Для зручності ведення документації затверджена типова форма П-2 (особова картка працівника), що є прикладом уніфікації первинного обліку. Для чого потрібна форма П-2? Які особливості заповнення передбачає бланк П-2 (особова картка працівника)? Чи заповнюється картка П-2 для сумісників? Відповіді на ці питання — у статті.
14534

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді