Запорізька область червона з 9 квітня, а Харків — за крок від локдауну

В зазначених регіонах відмічається погіршення ситуації, – Віктор Ляшко

Запорізька область червона з 9 квітня, а Харків — за крок від локдауну

На території Запорізької та Хмельницької областей з 00:00 години 9 квітня встановлено червоний рівень епідемічної небезпеки.

Як зазначив заступник Міністра охорони здоров’я – головний державний санітарний лікар Віктор Ляшко, в зазначених регіонах відмічається погіршення ситуації.

Як організувати роботу підприємства під час карантину

У Хмельницькій області показник госпіталізації хворих на COVID-19 становить 131 особа на 100 тисяч. Показник завантаженості ліжок також перевищений.

У Запорізькій області впродовж трьох днів спостерігається перевищення рівня госпіталізації та коефіцієнт виявлення випадків захворювання на коронавірусну інфекцію.

Що зробити кадровику, якщо працівник захворів на COVID-19

«Таким чином є всі підстави для встановлення у цих двох областях червоного рівня епідемічної небезпеки», - підсумував головний санітарний лікар.

Він додав, що Мінінфраструктури та МОЗ повинні будуть врегулювати питання спеціальних рейсів, які будуть курсувати як з Хмельницької, так і з Запорізької області.

Яка відповідальність за порушення карантину

Таким чином було прийтнято рішення встановити з 00 години 00 хвилин 9 квітня 2021 р. червоний рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19 на території Запорізької та Хмельницької областей.

В регіонах застосовуватимуться обмежувальні протиепідемічні заходи, передбачені для даного рівня епідемічної небезпеки.

Комісія також прийняла рішення продовжити моніторинг за ситуацією в Черкаській та Рівненській областях.

Головам ОДА та іншим органам державної влади доручено посилити контроль за дотриманням протиепідемічних заходів.

За матеріалами Урядового порталу

Особливості трудових договорів із сумісниками

Статті за темою

Усі статті за темою

Словник кадровика

Словник кадровика — це збірка спеціалізованих термінів і понять, які використовуються в галузі управління персоналом і кадрового обліку. Докладніше про словник кадровика та використання абревіатур в HR-сфері — у статті.
49

Заява про відстрочку через інвалідність військовозобов’язаного

У статті знайдете зразок заяви на відстрочку від армії для особи з інвалідністю, адже його часто запитують у працівників кадрової служби та HR. Поділіться з персоналом шаблоном заяви та юридичними підказками щодо того, як її складати
25776

Заява на відстрочку у зв’язку із навчанням

У статті знайдете зразок заяви на відстрочку від мобілізації у зв’язку із навчанням, адже його часто запитують у працівників кадрової служби та HR. Поділіться з персоналом шаблоном заяви та юридичними підказками щодо того, як її складати
46121

Заява на відстрочку від мобілізації у зв’язку з утриманням трьох дітей

У статті знайдете зразок заяви на відстрочку від мобілізації у зв’язку з утриманням трьох дітей, адже його часто запитують у працівників кадрової служби та HR. Поділіться з персоналом шаблоном заяви та юридичними підказками щодо того, як її складати
33712

Заява на відстрочку від мобілізації через інвалідність члена сім’ї

У статті знайдете зразок заяви на відстрочку від мобілізації через інвалідність члена сім'ї. Його доволі часто запитують у працівників кадрової служби та HR. Поділіться з персоналом шаблоном заяви та юридичними підказками щодо того, як її складати
22633

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді