Держстат затвердив загальний табель форм державних статистичних спостережень на 2023 рік

Експерти підготували зведену таблицю звітів, які складатиме чи в підготовці яких братиме участь кадровик

image65

Які кадрові звіти складати у 2023 році

Держстат затвердив Загальний табель (перелік) форм державних статистичних спостережень (далі — Табель) на 2023 рік наказом від 30.12.2022 № 441.

Держстат розробив Табель відповідно до Плану державних статистичних спостережень на 2023 рік, затвердженому розпорядженням КМУ від 28.10.2022 № 953-р.

Табель містить форми звітності, анкети та інші статистичні формуляри, за якими проводитиме державні статистичні спостереження.

Держстат не включив до Табеля форми звітності: 

  • держорганів — крім органів державної статистики;
  • ОМС;
  • інших юросіб, які займаються діяльністю, пов’язаною із збиранням та використанням адміністративних даних. 

Перелік форм структурований відповідно до Плану. По кожній формі наведено її найменування, дата та номер наказу, що її затверджує, індекс форми і періодичність її подання, зазначено — хто подає та в який строк. 

Скористайтеся зведеною таблицею кадрових звітів 2023 у системі Експертус кадри і вам не доведеться марнувати час, перевіряти терміни подання звітів та актуальність звітних форм.

Олена Петровська

Особливості трудових договорів із сумісниками

Статті за темою

Усі статті за темою

Словник кадровика

Словник кадровика — це збірка спеціалізованих термінів і понять, які використовуються в галузі управління персоналом і кадрового обліку. Докладніше про словник кадровика та використання абревіатур в HR-сфері — у статті.
66

Заява про відстрочку через інвалідність військовозобов’язаного

У статті знайдете зразок заяви на відстрочку від армії для особи з інвалідністю, адже його часто запитують у працівників кадрової служби та HR. Поділіться з персоналом шаблоном заяви та юридичними підказками щодо того, як її складати
25812

Заява на відстрочку у зв’язку із навчанням

У статті знайдете зразок заяви на відстрочку від мобілізації у зв’язку із навчанням, адже його часто запитують у працівників кадрової служби та HR. Поділіться з персоналом шаблоном заяви та юридичними підказками щодо того, як її складати
46276

Заява на відстрочку від мобілізації у зв’язку з утриманням трьох дітей

У статті знайдете зразок заяви на відстрочку від мобілізації у зв’язку з утриманням трьох дітей, адже його часто запитують у працівників кадрової служби та HR. Поділіться з персоналом шаблоном заяви та юридичними підказками щодо того, як її складати
33771

Заява на відстрочку від мобілізації через інвалідність члена сім’ї

У статті знайдете зразок заяви на відстрочку від мобілізації через інвалідність члена сім'ї. Його доволі часто запитують у працівників кадрової служби та HR. Поділіться з персоналом шаблоном заяви та юридичними підказками щодо того, як її складати
22684

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді