Прийняття на роботу: розповімо, як працювати з документами

Запрошуємо вас на безплатний вебінар з теми

Прийняття на роботу: розповімо все про роботу з документамиЦифрове видавництво Експертус запрошує вас на вебінар. Його тема — «Які документи має надавати особа під час прийняття на роботу в 2023-му».

ВЗЯТИ УЧАСТЬ

Вебінар відбудеться 22 березня. Його проводитиме керівник групи експертів з кадрових питань Цифрового видавництва Експертус Ольга Догадіна. У програмі ми окремо акцентували увагу на питаннях, які можуть бути важливими під час воєнного стану. Це, зокрема, такі:

 

Детальніше ознайомитися з програмою ви можете за посиланням

Участь у заході — безкоштовна. Тож не пропустіть можливість записатися та дізнатися про актуальні нормативні вимоги або ж освіжити свої знання.

Особливості трудових договорів із сумісниками

Статті за темою

Усі статті за темою

Оформлення запису в трудовій про прийняття строковика на час відпустки з вагітності та пологів основної працівниці

Буде помилкою вказати у трудовій, що працівницю прийняли за строковим трудовим договором на час відпустки з вагітності та пологів. Як тоді зробити правильний запис?
16341

Колективний договір

Порядок укладання колективного договору викликає у роботодавців безліч запитань. Як має виглядати типовий колективний договір? Колективний договір: обов'язковий чи ні? Чи потрібно реєструвати колективний договір? Чи передбачено відповідальність за відсутність колективного договору? Знайдіть відповіді у статті
163640

Резюме у роботі кадровика

Резюме — це перший документ, який бачить роботодавець. Його мета — надати роботодавцю чітке уявлення про те, чому саме цей кандидат підходить для вакансії. Як обрати працівника за резюме? Відповідь на це та інші питання а також резюме (шаблон) — у статті.
1366

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді