Статті за темою Прийняття на роботу

Наказ про призначення уповноваженої особи
Існує декілька способів призначити уповноважену особу із закупівель. Якщо на вашому підприємстві вирішили доручити додаткові обов’язки уповноваженої особи із закупівель штатному працівнику або призначити Уповноваженого за суміщенням, стануть у пригоді зразки відповідних наказів за ДСТУ 4163:2020. Скачайте їх зі статті
38055
Строковий трудовий договiр: зразок і порядок укладання
Що таке строковий трудовий договір, ніби й зрозуміло з самої назви, але є нюанси. В яких випадках правомірно укладати строковий договір? Як оформити прийняття й що при цьому слід перевірити? Роз’яснюємо деталі, зокрема, про строкові трудові договори в умовах воєнного стану та додаємо зразок строкового трудового договору 2024.
116090
Повідомлення про прийняття працівника на роботу
Перед тим як допустити нового працівника до виконання обов’язків, подайте повідомлення в податкову про прийняття його на роботу. Скачайте шаблон та скористайтеся зразком і підказками від наших фахівців, щоб правильно заповнити бланк повідомлення.
144466
Випробування при прийнятті на роботу
Випробування працівника при прийнятті на роботу доволі поширена практика в роботодавців, тим паче під час воєнного стану випробування може встановлюватися для будь-якої категорії працівників. У цій статті розглянемо процедуру встановлення випробування при прийнятті на роботу.
22873
Порядок прийняття на роботу
Коли кандидата на вакансію відібрано, до справи приступає працівник кадрової служби. А саме — розпочинається процес прийняття на роботу нового працівника. Про порядок прийняття на роботу працівника — розкажемо далі.
224990