Рейтинг кадровиків: станьте кращим в офіційному ТОП-10

Спільний проєкт за участю Держпраці відкритий для всіх

Рейтинг кадровиків: станьте кращим в офіційному топ-10Цифрове видавництво Експертус разом з Державною службою з питань праці запустили спільний проєкт — Рейтинг кадровиків України.

Відкрита платформа дає змогу безплатно перевірити себе, проходячи тести. За їх результатами будуть нараховуватися бали, і, зрештою, так сформується ТОП-10 найкращих фахівців.

СПРОБУВАТИ

Щоб почати набирати бали вже зараз, перейдіть на платформу та натисніть кнопку «Пройти тест».

Рейтинг кадровиків: станьте кращим в офіційному топ-10Учасники можуть ділитися успіхами у фейсбуці.

Правила платформи

  1. Потрапити у рейтинг може будь-який зареєстрований користувач, це абсолютно безплатно;
  2. Ви маєте змогу завантажити власне фото на аватар чи підкоригувати ПІБ, проте інформація має бути достовірна, адже Цифрове видавництво Експертус визначатиме переможців професійних конкурсів за результатами Рейтингу і надсилатиме подарунки (у періоди проведення таких конкурсів);
  3. Рейтинг призначений для практиків, тож у ТОП-10 не потраплятимуть представники видавництв, що видають кадрові періодичні видання, а також особи, що консультують з кадрових питань на платній основі, та навіть спеціалісти Держпраці;
  4. Мета Рейтингу – підвищення професійної кваліфікації працівників кадрових служб підприємств, установ та організацій.

Рекомендація місяця від редакції порталу «Кадровик-01»

Запрошуємо на вебінар «Новий закон про мобілізацію — аналіз змін, наслідки», який відбудеться 9 травня. Спікер — юрист, сертифікований експерт з військового обліку Юлія Видиборець.

Щоб переглянути вебінар та отримати сертифікат, реєструйтеся Система «Експертус Кадри» святкує День народження

Новий закон про мобілізацію — аналіз змін, наслідки

Статті за темою

Усі статті за темою

Курси кадровиків

Здобувати освіту онлайн – не лише тренд, а й спосіб зекономити час і кошти на дорогу, підлаштувати під себе розклад і перейняти досвід від кращих фахівців у своїй галузі. Які дистанційні курси для кадровиків обрати?
14597

Наказ про підвищення кваліфікації працівників

Одна з основних складових успішного підприємства — безперервний процес професійного розвитку працівників. Саме кваліфікований персонал забезпечує сталий розвиток підприємства. Дізнайтеся про гарантії працівникам на час підвищення кваліфікації та скачайте зразок відповідного наказу.
38852

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді