Як отримати довідки ОК-5 та ОК-7 без черги?

Послуга доступна онлайн

Як отримати довідки ОК-5 та ОК-7 без черги?Державний застосунок «Дія» закликав українців використовувати автоматичні сервіси додатка замість того, щоб наживо відвідувати державні установи.

Як отримати довідку про стаж для оплати лікарняного через інтернет

Зокрема, йдеться про отримання довідок про трудовий та страховий стаж (ОК-5 та ОК-7). Ці документи потрібні для нарахування виплат за лікарняним або ж для призначення пенсії. Також вони можуть знадобитися під час працевлаштування.

Наразі таку послугу використали вже понад 5,2 млн українців. 

Майже настільки ж популярна і послуга одержання витягів про місце проживання (спробували поняд 3,2 млн користувачів). Такі дані також можуть знадобитися під час працевлаштування, або ж для відкриття банківських рахунків, оформлення дитини у садок або ж для оформлення шлюбу.

Щоб отримати потрібний документ, потрібно:

  1. перейти до розділу «Послуги»;
  2. обрати пункт «Довідки та витяги»;
  3. обрати тип необхідного документа, натиснувши на нього;
  4. надіслати запит на формування довідки.

За матеріалами порталу Дія

Рекомендація місяця від редакції порталу «Кадровик-01»

Запрошуємо на вебінар «Перевірки Держпраці під час воєнного стану», який відбудеться 23 травня. Спікер — посадова особа Держпраці. У програмі — підстави для перевірки, як уникнути штрафів, різниця між трудовим договором і ЦПХ.

❗️Якщо хочете отримати персональну відповідь від посадової особи Держпраці, поставте запитання до 20 травня включно в чат вебінару❗️

Щоб переглянути вебінар та отримати сертифікат, реєструйтеся Система «Експертус Кадри» святкує День народження

Перевірки Держпраці під час воєнного стану

Статті за темою

Усі статті за темою

Доповідна записка: види, зразок та порядок оформлення

Доповідна записка може готуватися як за власною ініціативою автора, так і вказівкою керівництва. Як оформити різні види доповідних записок, одержати зразок доповідної записки ― детально у цій статті
112611

Довідка про заробітну плату: бланк і реєстрація

Працівник має право вимагати довідку про роботу на підприємстві. Власник або уповноважений ним орган зобов’язаний її видати. Як готувати довідки та який структурний підрозділ відповідає за це — у статті
23050

Як реєструвати документи

Як уникнути подвійної і тотальної реєстрації, позбутися «багатоповерхових» номерів, не завжди знають навіть досвідчені діловоди. У статті — правила, які допоможуть упоратися із цими проблемами.
38535

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді