З 8 листопада Волинська область переходить в "червону зону" епіднебезпеки: як працюють підприємства

Ситуація в регіоні погіршилася

З 8 листопада Волинська область переходить в

На території Волинської області з 00 год. 00 хв. 8 листопада почав діяти червоний рівень епідемічної небезпеки. Таке рішення прийняли 5 листопада на позачерговому засіданні Державної комісії з питань ТЕБ та НС.

Як зазначив заступник Міністра охорони здоров’я – головний державний санітарний лікар України Ігор Кузін, в регіоні спостерігається перевищення ознак епідемічної небезпеки за двома ознаками:

  • Перший — це кількість госпіталізованих пацієнтів з підтвердженими та підозрілими випадками COVID-19 протягом останніх семи днів на 100 тис. населення.
  • Другий — показник завантаженості ліжок, забезпечених подачею медичного кисню у закладах охорони здоров'я. Даний показник протягом 1-3 листопада становив 66,7-66,9%.

За результатами заслуханих доповідей та з урахуванням обговорення Комісією ТЕБ та НС вирішено встановити з 00 годин 00 хвилин 8 листопада 2021 р. червоний рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19 на території Волинської області.

Неповний робочий час на карантині — вихід для батьків онлайн-школяриків

В регіоні застосовуватимуться обмежувальні протиепідемічні заходи, передбачені для даного рівня епідемічної небезпеки.

Голові ОДА доручено забезпечити дотримання відповідних обмежувальних протиепідемічних заходів.

За матеріалами Урядового порталу


⚡ ТОП-5 консультацій ⚡


Зміни у бронюванні

Статті за темою

Усі статті за темою

Словник кадровика

Словник кадровика — це збірка спеціалізованих термінів і понять, які використовуються в галузі управління персоналом і кадрового обліку. Докладніше про словник кадровика та використання абревіатур в HR-сфері — у статті.
171

Заява про відстрочку через інвалідність військовозобов’язаного

У статті знайдете зразок заяви на відстрочку від армії для особи з інвалідністю, адже його часто запитують у працівників кадрової служби та HR. Поділіться з персоналом шаблоном заяви та юридичними підказками щодо того, як її складати
27263

Заява на відстрочку у зв’язку із навчанням

У статті знайдете зразок заяви на відстрочку від мобілізації у зв’язку із навчанням, адже його часто запитують у працівників кадрової служби та HR. Поділіться з персоналом шаблоном заяви та юридичними підказками щодо того, як її складати
51249

Заява на відстрочку від мобілізації у зв’язку з утриманням трьох дітей

У статті знайдете зразок заяви на відстрочку від мобілізації у зв’язку з утриманням трьох дітей, адже його часто запитують у працівників кадрової служби та HR. Поділіться з персоналом шаблоном заяви та юридичними підказками щодо того, як її складати
35181

Заява на відстрочку від мобілізації через інвалідність члена сім’ї

У статті знайдете зразок заяви на відстрочку від мобілізації через інвалідність члена сім'ї. Його доволі часто запитують у працівників кадрової служби та HR. Поділіться з персоналом шаблоном заяви та юридичними підказками щодо того, як її складати
24175

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді