Держстат затвердив загальний табель форм статспостережень на 2022 рік

Експерти Експертус Кадри підготували зведену таблицю звітів, які складатиме чи в підготовці яких братиме участь кадровик

Держстат затвердив загальний табель форм статспостережень на 2022 рік

Держстат затвердив Загальний табель (перелік) форм державних статистичних спостережень (далі — Табель) на 2022 рік наказом від 20.12.2021 № 318.

Кадрові звіти — 2022

Держстат розробив Табель відповідно до Плану державних статистичних спостережень на 2022 рік, затвердженому розпорядженням КМУ від 24.11.2021 № 1497-р.

Табель містить форми звітності, анкети та інші статистичні формуляри, за якими проводитиме державні статистичні спостереження.

Перевірки органами державної статистики: підстави та наслідки

Держстат не включив до Табеля форми звітності:

  • Держорганів — крім органів державної статистики;
  • ОМС;
  • інших юросіб, які займаються діяльністю, пов’язаною із збиранням та використанням адміністративних даних.

Перелік форм структурований відповідно до Плану. По кожній формі наведено її найменування, дата та номер наказу, що її затверджує, індекс форми і періодичність її подання, зазначено — хто подає та в який строк.

Держстат затвердив загальний табель форм статспостережень на 2022 рік

Скористайтеся зведеною таблицею кадрових звітів 2022 року від журналу "Кадровик-01".

Вам не доведеться марнувати час, перевіряти терміни подання звітів та актуальність звітних форм. Експерти перевірили їх за вас та підготували зведену таблицю звітів, які складатиме чи в підготовці яких братиме участь кадровик у 2022 році.

Олена Петровська,

експерт Експертус Кадри

За матеріалами Держстату

Зміни у бронюванні

Статті за темою

Усі статті за темою

Калькулятор днів відпустки

Виникли проблеми з тим, як розрахувати кількість відпускних днів? Шукаєте розрахунок днів невикористаної відпустки при звільненні онлайн? Переймаєтесь як розрахувати кількість днів відпустки за фактично відпрацьований час та як порахувати кількість днів невикористаної відпустки? Рішення усіх питань — наш калькулятор відпусток онлайн.
516431

Словник кадровика

Словник кадровика — це збірка спеціалізованих термінів і понять, які використовуються в галузі управління персоналом і кадрового обліку. Докладніше про словник кадровика та використання абревіатур в HR-сфері — у статті.
177

Заява про відстрочку через інвалідність військовозобов’язаного

У статті знайдете зразок заяви на відстрочку від армії для особи з інвалідністю, адже його часто запитують у працівників кадрової служби та HR. Поділіться з персоналом шаблоном заяви та юридичними підказками щодо того, як її складати
27345

Заява на відстрочку у зв’язку із навчанням

У статті знайдете зразок заяви на відстрочку від мобілізації у зв’язку із навчанням, адже його часто запитують у працівників кадрової служби та HR. Поділіться з персоналом шаблоном заяви та юридичними підказками щодо того, як її складати
51613

Заява на відстрочку від мобілізації у зв’язку з утриманням трьох дітей

У статті знайдете зразок заяви на відстрочку від мобілізації у зв’язку з утриманням трьох дітей, адже його часто запитують у працівників кадрової служби та HR. Поділіться з персоналом шаблоном заяви та юридичними підказками щодо того, як її складати
35362

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді