Зміни у відпустках: скачайте готові зразки документів і шпаргалки кадровика

Почніть роботу з готовими зразками документів прямо зараз

Оновлення законодавства про відпустки додало клопоту працівникам кадрової служби. Враховуючи те, що зміни потребують швидкого реагування, портал «Кадровик-01» хоче підтримати вас, тож надаємо готові зразки документів для роботи.

Це заява про виплату компенсації за невикористану відпустку мобілізованому працівнику:

image65

СКАЧАТИ

Та наказ про виплату компенсації за невикористану відпустку мобілізованому працівнику:

image38

СКАЧАТИ

Також радимо використовувати безцінну пам'ятку, яка допоможе вам не припуститися помилок, підраховуючи стаж для щорічних відпусток.

image57

СКАЧАТИ

Завдяки зразкам документів, які регулярно розроблюють наші фахівці, ви можете створити власну бібліотеку готових шаблонів — так ви заощадите час та матимете змогу краще зосередитися на інших робочих моментах.

Як скласти номенклатуру справ кадрової служби на 2025 рік

Статті за темою

Усі статті за темою

Наказ про зміну прізвища працівника

Якщо працівник або працівниця змінили прізвище, приміром, після одруження, відповідні оновлення необхідно відобразити в кадрових та бухгалтерських документах. Тож тримайте напохваті зразок наказу про зміну прізвища.
28859

Заява про звільнення за власним бажанням

Якщо працівник прийняв рішення завершити кар’єру в компанії, неодмінно шукатиме бланк заяви на звільнення за власним бажанням. Роз’ясніть працівнику, що оформлення такої заяви залежить від причини звільнення. Скачайте та покажіть колезі зразок заяви на звільнення за власним бажанням.
272293

Зразок наказу про преміювання працівників

Преміювання працівників — це важливий аспект управління персоналом, який може підвищити мотивацію, залученість і продуктивність співробітників. У статті ви знайдете зразок наказу про преміювання працівників та навчитеся документувати заохочення без помилок.
119656

Наказ про надання дня відпочинку донору

Працівники, які є донорами, мають певні пільги у сфері праці, зокрема отримують право на додатковий день відпочинку за кожну донацію крові або її компонентів.
34410

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді