Робота та освіта до 2000-го року: як додати до страхового стажу

Підкажемо, як передати відповідну інформацію онлайн

Робота та освіта до 2000-го року: як додати до страхового стажуДокументи про періоди роботи та освіти (наприклад, у педагогічному виші) до 2000-го року можна долучити до страхового стажу через вебпортал електронних послуг Пенсійного фонду України. Передача даних може відбуватися шляхом надання: 

  • відсканованих копій документів;
  • оцифрованих документів (зі створенням відповідного електронного запису в електронному кабінеті, до якого додаються скановані копії документів, на підставі яких створюється запис).

Передати інформацію можуть як страхувальник, так і сам працівник — в обох випадках необхідне накладання кваліфікованого електронного підпису.

В особистому кабінеті потрібно обрати рубрику «Комунікації з ПФУ» в меню зліва, потім натиснути пункт «Відомості про трудові відносини», де, власне, і надати інформацію з необхідними документами. 

У ПФУ також наголосили, що у разі, коли в дипломі особи немає дати початку навчання, слід надати також відскановану копію додатка до диплому.

За матеріалами Головного управління Пенсійного фонду України в Донецькій області

Зміни у бронюванні

Статті за темою

Усі статті за темою

Калькулятор днів відпустки

Виникли проблеми з тим, як розрахувати кількість відпускних днів? Шукаєте розрахунок днів невикористаної відпустки при звільненні онлайн? Переймаєтесь як розрахувати кількість днів відпустки за фактично відпрацьований час та як порахувати кількість днів невикористаної відпустки? Рішення усіх питань — наш калькулятор відпусток онлайн.
516851

Словник кадровика

Словник кадровика — це збірка спеціалізованих термінів і понять, які використовуються в галузі управління персоналом і кадрового обліку. Докладніше про словник кадровика та використання абревіатур в HR-сфері — у статті.
225

Заява про відстрочку через інвалідність військовозобов’язаного

У статті знайдете зразок заяви на відстрочку від армії для особи з інвалідністю, адже його часто запитують у працівників кадрової служби та HR. Поділіться з персоналом шаблоном заяви та юридичними підказками щодо того, як її складати
27910

Заява на відстрочку у зв’язку із навчанням

У статті знайдете зразок заяви на відстрочку від мобілізації у зв’язку із навчанням, адже його часто запитують у працівників кадрової служби та HR. Поділіться з персоналом шаблоном заяви та юридичними підказками щодо того, як її складати
53575

Заява на відстрочку від мобілізації у зв’язку з утриманням трьох дітей

У статті знайдете зразок заяви на відстрочку від мобілізації у зв’язку з утриманням трьох дітей, адже його часто запитують у працівників кадрової служби та HR. Поділіться з персоналом шаблоном заяви та юридичними підказками щодо того, як її складати
35958

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді