Штраф від ТЦК: де знайти детальну інформацію

Як дистанційно перевірити інформацію, розповіли у Мін'юсті

Штраф від ТЦК: де знайти детальну інформацію

Дізнатися, чи не відкрили стосовно особи виконавче провадження, можна без відвідування територіального центру комплектування. Відповідну інформацію можна знайти в Автоматизованій системі виконавчого провадження (АСВП).

Відповідальність за порушення у сфері військового обов’язку та військового обліку

Це — комп’ютерна програма, що забезпечує збір, зберігання, облік, пошук, узагальнення, надання відомостей про виконавче провадження, формування Єдиного реєстру боржників та захист від несанкціонованого доступу.

Міністерство юстиції пояснило, що саме тут відбувається реєстрація виконавчих документів, документів виконавчого провадження та фіксуються всі виконавчі дії. У відомстві додали, що вони забезпечують вільний та безоплатний доступ до інформації на своєму офіційному вебсайті за допомогою індивідуального ідентифікатора доступу.

Штраф від ТЦК: де знайти детальну інформацію

Користувачам доступний пошук за такими параметрами:

  • прізвище, ім’я, по батькові;
  • дата народження боржника-фізичної особи та прізвище, ім’я, по батькові стягувача-фізичної особи;
  • найменування, ідентифікаційний код в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань для боржників та стягувачів, що є юридичними особами;
  • номер виконавчого провадження.

Окрім даних щодо наявності провадження, можна також дізнатися про час розміщення інформації.

У Мін'юсті також нагадали, що несплата штрафу ТЦК за ухилення від військового обліку може призвести до арешту коштів на рахунках (з подальшим списанням) та майна боржника (для подальшої реалізації).

За інформацією Міністерства юстиції України

Письмові комунікації для кадровика

Статті за темою

Усі статті за темою

План роботи з військового обліку на 2025 рік

Робота з військового обліку є важливим аспектом діяльності будь-якого підприємства, особливо в умовах мобілізаційної готовності. Створення детального плану допоможе систематизувати всі процеси, забезпечити точність даних та своєчасне виконання всіх необхідних заходів. Як скласти план роботи з військового обліку на 2025 рік зразок — у статті.
143

Відповідальний за військовий облік: кого призначати

Військовий облік на підприємстві здійснюється відповідальною посадовою особою. Як призначати відповідального за ведення військового обліку на підприємстві, в установі, організації? Відповідь знайдете у статті.
55878

Посадова інструкція інспектора з військового обліку

Необхідно скласти посадову інструкцію відповідального за військовий облік на підприємстві, але не знаєте з чого почати? Ми підготували для вас зразок посадової інструкції відповідального за військовий облік. Залишилось тільки скачати.
60983

Бронювання працівників на підприємстві під час воєнного стану

Під час воєнного стану порядок бронювання військовозобов’язаних передбачає два абсолютно різних механізми. У фокусі цієї статті відповіді на наступні питання: як забронювати працівника на період мобілізації, хто може забронювати працівника, чи можна забронювати мобілізованого працівника?
282115

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді