Посадова інструкція економіста з планування планово-економічного відділу

Посадову інструкцію Економіста з планування розроблено на основі кваліфікаційної характеристики, вміщеної у Розділі І Випуску 1 «Професії працівників, що є загальними для всіх видів економічної діяльності» Довідника кваліфікаційних характеристик професій працівників, затвердженого наказом Мінпраці України від 29.12.2004 № 336.

Посадова інструкція економіста з планування планово-економічного відділу Читайте також: У посадовій інструкції зазначено режим роботи (ненормований робочий день): чи правомірно

Кваліфікаційною характеристикою Економіста з планування передбачено такі кваліфікаційні вимоги:

  • Провідний економіст з планування: повна вища освіта відповідного напряму підготовки (магістр, спеціаліст). Стаж роботи за професією економіста з планування I категорії — не менше 2 років.
  • Економіст з планування I категорії: повна вища освіта відповідного напряму підготовки (магістр, спеціаліст); для магістра — без вимог до стажу роботи, спеціаліста — стаж роботи за професією економіста з планування II категорії — не менше 2 років.
  • Економіст з планування II категорії: повна вища освіта відповідного напряму підготовки (спеціаліст). Стаж роботи за професією економіста з планування — не менше 1 року.
  • Економіст з планування: повна вища освіта відповідного напряму підготовки (спеціаліст) без вимог до стажу роботи.

Посадова інструкція економіста з планування планово-економічного відділу

Посадова інструкція економіста з планування планово-економічного відділу
СКАЧАТИ


Стаття підготовлена за матеріалами журналу "Кадровик-01"

зміст

Як оперативно передати відомості про працівників на вебпортал ПФУ

Останні новини

Усі новини

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді