Статті за темою Графік відпусток працівників

Як скласти графік відпусток 2024
У статті знайдете зразок графіка відпусток 2024, шаблон, а також відповіді на питання коли починати складати графік відпусток та чи всіх працівників включати в нього.
11152
Затвердження графіка відпусток
Законодавство не встановлює єдиного алгоритму затвердження графіка відпусток. Оберіть, що підходить саме вашому підприємству або організації. Які є способи для затвердження графіка, розглянемо у статті.
11378
Відкликання працівника з відпустки
Досить часто на підприємствах, в установах та організаціях виникає потреба саме у конкретному працівнику, який перебуває у відпустці. І хоч незамінних немає, однак роботодавець змушений використовувати порядок відкликання з відпустки. Як правомірно здійснити відкликання з відпустки у зв'язку з виробничою необхідністю та що передбачає чіткий алгоритм дій як оформити відкликання з відпустки, читайте у статті.
69799
Усе про відпустки: спецпідбірка для кадровика
Незабаром літо, а отже, — відпустка! Саме з цією порою асоціюється найактивніший сезон відпочинку. У фахівців кадрової справи — асоціації трохи інші. Адже саме на їхні плечі лягає обов’язок з оформлення відпусток усім працівникам. А це — справа не з найлегших…
43674
Як скласти графік відпусток 2023
Графік відпусток на 2023 на підприємстві: як правильно скласти, форма та як ознайомити з ним своїх працівників
14124
Як скласти графік відпусток 2022
Як і завжди, в листопаді-грудні, починайте готувати графік на наступний рік. Включіть до графіка всіх працівників підприємства, незалежно від дати працевлаштування і статусу. Відсутність кожного з них може негативно вплинути на виробничі процеси
23846
Графік відпусток на 2021 рік
Перевірте графіки відпусток підрозділів. Чи не запланували працівники щорічних відпусток до початку робочого року? Чи поділили щорічні відпустки так, що залишилася безперервна частина 14 днів?
23891