Статті за темою Банк локальних актів

Положення про службові відрядження працівників
Для забезпечення трудової дисципліни працівниками, що направляються у відрядження, а також урегулювання організаційних та фінансових питань, пов’язаних із відрядженнями, радимо розробити Положення про відрядження (далі — Положення).
51736
Положення про проведення атестації працівників підприємства
Алгоритм проведення атестації працівників підприємства залежить від того, чи укладено на підприємстві колективний договір. Якщо колективний договір все ж таки є, його норми щодо атестації працівників мають бути продубльовані у Положенні про проведення атестації працівників.
9235
Положення про преміювання працівників: зразок
За відсутності колективного договору в організації має бути розроблено інший нормативний акт з питань оплати праці. Наприклад, положення про преміювання за підсумками роботи за місяць, квартал тощо. Примірний зразок положення про преміювання знайдете у статті.
37308
Зразок положення про відділ кадрів
Положення про відділ кадрів визначає загальні завдання, функції, організацію роботи підрозділу в цілому. Складіть Положення про відділ кадрів відповідно до ДСТУ 4163:2020 за зразком від редакції Експертус Кадри
56126
Як оформити акт про зіпсуття трудової книжки
Оформлюйте акти за ДСТУ 4163:2020. Щоб вам було зручніше, експерти Експертус Кадри підготували для вас зразок відповідно до вимог нового стандарту. Скачуйте та використовуйте у своїй роботі
4236
План роботи відділу кадрів на 2019 рік
Правильно спланована робота — це запорука її успішного та вчасного виконання. Не проґавите жодної важливої справи, якщо скористаєтеся уже готовим планом роботи відділу кадрів на 2019 рік. Вам потрібно лише скачати ➦ та крокувати ✔ за ним.
12259
План роботи з військового обліку на 2018 рік
Грудень — саме той час, коли слід спланувати роботу з військового обліку на наступний рік. План роботи з військового обліку має стати керівництвом для дій, а не «мертвим» документом, надрукованим на випадок перевірки військовим комісаріатом. Розповімо, як це зробити та продемонструємо на прикладі.
23708
План роботи відділу кадрів на 2018 рік
Для ефективного використання робочого часу слід заздалегідь планувати свою роботу. А інколи доводиться планувати на рік вперед. Щоб допомогти вам, любі колеги, спланувати свою роботу в прийдешньому році, ми підготували зразок плану роботи відділу кадрів на 2018 рік.
14532
Положення про архів приватного підприємства
Щодня у діяльності кожного підприємства створюють документи. Це природний процес, адже управлінська діяльність реалізується шляхом документування. Однак документи накопичуються, ніби снігова лавина. Багатьом із нас знайома ситуація, коли кількість шаф із документами у робочому кабінеті більша, ніж кількість робочих місць. Кипи паперів потихеньку починають «витісняти» нас із власних робочих приміщень… Зазвичай така ситуація складається на п’ятому-шостому році діяльності організації.
9166