Всеукраїнський ФОРУМ БУХГАЛТЕРІВ бюджетної сфери

Запрошуємо до участі у БЕЗОПЛАТНИХ ФОРУМАХ, які відбудуться у вересні-листопаді 2014 року.

З огляду на те, що в законодавчій базі щодо бюджетної сфери сьогодні відбулися величезні зміни, а на їх освоєння і коректне впровадження в практику у бухгалтерів зовсім мало часу, надзвичайно великої ваги набирає їх вчасне інформування та навчання. Видавничий дім Експертус, зокрема тижневик «Головбух:БЮДЖЕТ», який зарекомендував себе у бюджетній сфері як авторитетне й поважне видання, у вересні-листопаді 2014 року проводитиме безоплатний Всеукраїнський ФОРУМ БУХГАЛТЕРІВ бюджетної сфери.

Відповідні заходи відбудуться: Одеса — 24 вересня 2014 року; Дніпропетровськ — 21 жовтня 2014 року; Київ — 28 жовтня 2014 року; Львів —  5 листопада 2014 року.

У програмі ФОРУМУ:

  • Казначейське обслуговування розпорядників бюджетних коштів: від обліку зобов’язань до бюджетної та фінансової звітності
  • Дотримання законодавства про працю, зокрема, щодо трудових відносин, оплати праці, робочого часу, надання пільг і компенсацій
  • Лікарняні: особливості розрахунку, обліку та виплати. Типові порушення при використанні коштів ФСС з ТВП
  • Індексація заробітної плати за старими та новими нормами
  • Типові порушення, виявлені під час проведення перевірок з питань оплати праці працівників бюджетних установ; стану розрахункової дисципліни та виконання господарських угод; видатків на реконструкцію та капремонт
  • Актуальні питання бухгалтерського обліку в бюджетних установах

Лектори:

Фахівці відповідних органів виконавчої влади, а також експерти тижневика «Головбух:БЮДЖЕТ»

Для участі у Всеукраїнському ФОРУМІ БУХГАЛТЕРІВ бюджетної сфери пройдіть легку реєстрацію! Обов’язково заповніть усі поля із зірочкою та вкажіть місто ФОРУМ якого вас цікавить.

Участь у ФОРУМІ безоплатна! До нових зустрічей!

Письмові комунікації для кадровика

Статті за темою

Усі статті за темою

Що входить до страхового стажу?

Під час війни трудове законодавство зазнає чималих змін. У результаті перед роботодавцями та працівниками постає питання: як зараховується стаж і як він впливає на нарахування пенсії?
55601

Графік відпусток: бланк та зразок оформлення

Бланк графіку відпусток — це документ, який дозволяє організації планувати і контролювати відпустки працівників протягом року. Щоб дізнатися, що передбачає графік відпусток (рекомендована форма), читайте цю статтю.
62282

Резюме у роботі кадровика

Резюме — це перший документ, який бачить роботодавець. Його мета — надати роботодавцю чітке уявлення про те, чому саме цей кандидат підходить для вакансії. Як обрати працівника за резюме? Відповідь на це та інші питання а також резюме (шаблон) — у статті.
1316

Різниця між дистанційною та надомною роботою та правила її оформлення

Надомна та дистанційна робота 2024 року не втрачає своєї актуальності через дію воєнного стану в країні. Щоб легко орієнтуватися надомна чи дистанційна робота та оформляти їх правильно, дізнайтеся, що спільного мають ці два види віддаленої роботи та чим саме вони відрізняються.
4839

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді