НАЗК створило чат-бота — експерта з конфлікту інтересів

ДоброЧесноБот (версія 1.0) допоможе скласти звернення до НАЗК щодо наявності конфлікту інтересів, а також розкладе поняття конфлікту інтересів буквально по полицях.

Національне агентство з питань запобігання корупції (далі — НАЗК) створило електронного експерта з конфлікту інтересів — ДоброЧесноБота, який допоможе суб’єктам Закону України «Про запобігання корупції» від 14.10.2014 № 1700-VII отримати оперативну відповідь на запитання, що їх турбують, та оптимізувати роботу працівників апарату НАЗК.

ДоброЧесноБот покликаний допомогти сторонам процесу:

  • заявникам — отримати відповідь по суті, або зрозуміти, що їх звернення в цьому випадку не потрібно взагалі;
  • співробітникам НАЗК — зекономити робочий час й мати надію, що в майбутньому деякі інші їх рутинні функції будуть автоматизовані та передані електронному помічнику.

Чат-бота НАЗК знайти легко. Для цього зайдіть у Фейсбук-мессенджер або в свій Telegram та наберіть у стрічці пошуку: «ДоброЧесноБот». Після переходу на знайдений профайл натисніть кнопку «Почати», слідуйте підказкам чат-бота та насолоджуйтесь спілкуванням. Якщо раптом захочете повернутись на початок діалогу пропишіть в рядку спілкування повідомлення «/start» і бот перезапуститься заново.

За інформацією Національного агентства з питань запобігання корупції

Особливості трудових договорів із сумісниками

Статті за темою

Усі статті за темою

Присвоєння рангу при прийнятті на державну службу

Закон України «Про державну службу» від 10.12.2015 № 889-VIII (далі — Закон № 889) передбачає такі поняття, як «категорії посад державної служби» та «ранги державних службовців». Насправді, таке нормативно-правове закріплення є досить позитивним досвідом, адже дозволяє не тільки розмежовувати рівень відповідальності різних посадовців, але і сприяє тенденції просування по службі
64029

Особова справа державного службовця

Служба управління персоналом державного органу приділяє чимало часу роботі з особовими справами державних службовців. Щоб заощадити час кадровикам, ми підготували перелік документів та порядок ведення особових справ держслужбовців.
40277

Зразок написання автобіографії

Автобіографія — це документ-життєпис, який особа складає сама про себе. Як правильно написати автобіографію? У якій послідовності? Дізнайтеся зі статті. У пригоді стане бланк автобіографії та зразок написання для держслужбовця
563619

Особова картка державного службовця

НАДС востаннє змінювало форму особової картки державного службовця у червні 2020 року. Однак особова картка держслужбовця, нова форма якої міститься у статті, до цього часу викликає низку питань. Як заповнювати особову картку держслужбовця? Що має містити заповнена особова картка державного службовця? Відповіді шукайте у статті.
44278

Обчислення стажу державної служби

При прийнятті особи на державну службу їй обчислюють стаж державної служби. Цей стаж дає право на встановлення державному службовцю надбавки за вислугу років, надання додаткової оплачуваної відпустки
43376

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді