Держпраці підвела підсумки за перевірками звітності за формою № 1-ПА

Основні порушення, яких припускалися суб’єкти звітування , лягли в основу роз’яснення Головного управління Держпраці у Дніпропетровській області.


Форму і порядок звітування про кількість працевлаштованих громадян суб’єктами господарювання, які надають послуги з посередництва у працевлаштуванні, затверджено наказом Мінсоцполітики від 03.06.2019 № 851.

Держпраці підвела підсумки за перевірками звітності за формою № 1-ПА

Як звітувати за формою № 1-ПА

Держпраці звертає увагу роботодавців на такі аспекти:

Пам’ятайте, що Державна служба зайнятості повідомляє Держпраці про роботодавців, які не подали Звіт або подали його із запізненням. Держпраці, в свою чергу, проводить перевірки. Наслідки — штраф на підприємство у розмірі 8346,00 грн і припис про усунення порушень.

Особливості трудових договорів із сумісниками

Статті за темою

Усі статті за темою

Кадрові звіти 2025

Кадрові звіти 2025 року є важливою частиною управлінського обліку на підприємствах і допомагають моніторити та аналізувати різні аспекти управління персоналом. Які кадрові звіти складати у 2025 році та як це робити — читайте у статті.
143

Типова форма П-2 «Особова картка працівника»

Особова картка — основний обліковий документ будь-якого працівника. Для зручності ведення документації затверджена типова форма П-2 (особова картка працівника), що є прикладом уніфікації первинного обліку. Для чого потрібна форма П-2? Які особливості заповнення передбачає бланк П-2 (особова картка працівника)? Чи заповнюється картка П-2 для сумісників? Відповіді на ці питання — у статті.
14436

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді