Вкажіть в е-декларації свій унікальний номер запису (УНЗР)

Держпраці роз’яснює, що таке УНЗР та де його взяти.

Вкажіть в е-декларації свій унікальний номер запису (УНЗР)

➤➤Санкції за неподання декларації особами, уповноваженими на виконання функцій держави або місцевого самоврядування

Ще одна новація заповнення е-декларацій почне діяти з 01.01.2020. Під час їх заповнення декларанти вписуватимуть відомості про свій «демографічний» номер (УНЗР) та вказуватимуть відповідні номери членів сім’ї.

Як діяти керівнику, якщо працівник невчасно подав декларацію

УНЗР — це унікальний номер запису в Єдиному державному демографічному реєстрі. Він вже відомий власникам ID-карток та закордонних біометричних паспортів. Державна міграційна служба України повідомляє, що УНЗР написаний безпосередньо на паспорті у вигляді двох послідовностей з восьми та п’яти цифр, розділених дефісом. Цей номер є незмінним протягом всього життя людини.

➤➤ Чек-ліст типових помилок у деклараціях осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування

Якщо декларант ще не має ID-картки або закордонного біометричного паспорту, йому потрібно отримати витяг із Єдиного державного демографічного реєстру. Для цього він має звернутися до будь-якого територіального відділення Державної міграційної служби. Довідку людина має отримати безкоштовно протягом трьох днів.

За інформацією Управління Держпраці у Закарпатській області

Особливості трудових договорів із сумісниками

Статті за темою

Усі статті за темою

Склад документів особової справи працівника

Вічне запитання з кадрової практики: чи долучати до особової справи згоду на обробку персональних даних… Відповідь — ні! Дізнайтесь: які документи можна і потрібно формувати до особової справи працівника, а чого у жодному разі там не має бути.
159316

Розробка, укладення та виконання колективних договорів

Колективний договір — це угода між роботодавцем та колективом працівників (зазвичай представлений профспілкою), яка регулює умови праці, оплати праці, соціальні пільги, трудові права та обов’язки сторін. У статті ви дізнаєтеся про порядок укладення колективного договору та внесення змін до нього.
5754

Словник кадровика

Словник кадровика — це збірка спеціалізованих термінів і понять, які використовуються в галузі управління персоналом і кадрового обліку. Докладніше про словник кадровика та використання абревіатур в HR-сфері — у статті.
73

Оформлення запису в трудовій про прийняття строковика на час відпустки з вагітності та пологів основної працівниці

Буде помилкою вказати у трудовій, що працівницю прийняли за строковим трудовим договором на час відпустки з вагітності та пологів. Як тоді зробити правильний запис?
16360

Формування та облік внутрішнього опису документів особової справи працівника

Внутрішній опис відображає включення документів до справи і містить відомості про порядкові номери документів справи, їх індекси, дати, заголовки та номери аркушів справи, на яких розташований кожен документ. Внутрішній опис заповнює кадровик при первинному оформленні особової справи
126827

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді