Відправляти працівників у відрядження стало легше. Укрзалізниця продає 100% місць у поїздах, що прямують до Києва та зворотно

Однак, попередьте працівника про правила допуску пасажирів на територію вокзалу та безпосередньо в поїзд.

Відправляти працівників у відрядження стало легше. Укрзалізниця продає 100% місць у поїздах, що прямують до Києва та зворотно

Наказ про відрядження: складайте за новими правилами

Відновлення повноцінного продажу квитків стало можливим завдяки погодженню Київської міської державної адміністрації.

Відповідно до постанови МОЗ від 03.07.2020 №39 дозволяється перевезення пасажирів залізничним транспортом в усіх видах внутрішнього сполучення в межах кількості місць, передбаченої технічною характеристикою транспортного засобу.

Однак, у разі здійснення перевезення до регіону, в якому не застосовується послаблення протиепідемічних заходів, дозволяється перевезення в межах 50% кількості місць.

Укрзалізниця нагадує, що раніше реалізація квитків в обсязі 100% була розпочата на такі поїзди:

  • №7/8 Харків — Одеса — з 02.06.2020;
  • №81/82 Харків — Новоолексіївка — з 17.06.2020;
  • №53/54 Дніпро — Одеса — з 17.06.2020,
  • №91/92 Одеса — Костянтинівка — з 29.06.2020.

Наразі відновилено курсування 65 поїздів.

Усі пасажирські поїзди проходять посилену дезінфекцію до та після рейсу. Ретельній обробці також піддається постільна білизна.

У кожному вагоні для пасажирів встановлено санітайзер. Працівники рухомого складу забезпечені засобами індивідуального захисту, пройшли відповідні інструктажі та медогляд.

Попередьте працівника перед відрядженням: для посадки в поїзд він обов'язково повинен вдягти захисну маску, а також пройти температурний скринінг при вході на вокзал та при посадці до вагона.

З огляду на заходи безпеки пасажирам рекомендовано якнайменше пересуватися по вагонах.

За інформацією Укрзалізниці

Рекомендація місяця від редакції порталу «Кадровик-01»

Запрошуємо на вебінар «Оплата лікарняних в період воєнного стану», який відбудеться 6 червня. Спікер — керівник експертної групи «Експертус Кадри» Ольга Догадіна. У програмі — скільки може бути е-лікарняних поспіль, як з’ясувати: е-лікарняний первинний чи продовження попереднього, як оформити лікарняний з-за кордону. Також дізнаєтеся як оплачувати лікарняний суміснику, чи оплачувати лікарняний виконавцю робіт за ЦПД та як оплатити е-лікарняний, якщо працівник звільняється.

Щоб переглянути вебінар та отримати сертифікат, реєструйтеся Система «Експертус Кадри» святкує День народження

Оплата лікарняних в період воєнного стану

Статті за темою

Усі статті за темою

Наказ про скасування відрядження

Якщо напередодні відрядження працівник, наприклад захворів, а вам необхідно підготувати наказ про скасування відрядження, скористайтеся експертним зразком. Документ оформлений за вимогами нацстандарту ДСТУ 4163:2020.
18864

Бланк посвідчення про відрядження: хто може не заповнювати

Інструкція про службові відрядження в межах України та за кордон, затверджена наказом Мінфіну від 13.03.1998 № 59, передбачає, що працівників направляють у відрядження на підставі наказу керівника установи або його заступника. У наказі про відрядження зазначають пункт призначення, найменування підприємства, в яке відряджено працівника, строк та мета відрядження.
127162

Положення про службові відрядження працівників

Для забезпечення трудової дисципліни працівниками, що направляються у відрядження, а також урегулювання організаційних та фінансових питань, пов’язаних із відрядженнями, радимо розробити Положення про відрядження (далі — Положення).
52074

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді