Є План перевірок на 2022 рік. Перевірте, чи прийде перевірка до вас

У плані на 2022 рік — понад 38 700 перевірок

Є План перевірок на 2022 рік. Перевірте, чи прийде перевірка до вас

Державна регуляторна служба України затвердила План здійснення комплексних заходів державного нагляду (контролю) на 2022 рік наказом від 15.11.2021 № 383.

План доступний онлайн на Інспекційному порталі або у файлах для скачування та передбачає перевірки 38 702 суб’єктів господарювання.

Скачайте план і перевірте, чи прийдуть до вас. Радимо шукати за кодом ЄДРПОУ. З плану дізнаєтеся, що саме перевірятимуть, строки перевірки, орган контролю.

Скачати план перевірок на 2022 рік

У плані на 2022 рік — понад 6800 перевірок Держпраці.

Пенсійний фонд запланував провести понад 800 перевірок.

Комплексні заходи здійснюють органи державного нагляду (контролю) відповідно до Закону України «Про основні засади державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності» від 05.04.2007 № 877-V. Строк комплексної перевірки не може перевищувати 10 робочих днів, а для суб’єктів мікро-, малого підприємництва — 5 робочих днів.

Нагадаємо, що комплексну перевірку проводять тоді, коли одного роботодавця вносять до планів здійснення заходів державного нагляду (контролю) різних контролюючих органів. Усі вони можуть провести свою перевірку виключно у строки, встановлені Планом здійснення комплексних заходів державного нагляду (контролю) на 2022 рік.

У Плані комплексних заходів держнагляду на 2022 рік відсутні дані про перевірки ФСС. Фонд розміщує квартальні плани-графіки перевірок на вебпорталах обласних та місті Києві управлінь.

Олена Петровська,

експерт Експертус Кадри

За матеріалами ДРСУ

Зміни у бронюванні

Статті за темою

Усі статті за темою

Калькулятор днів відпустки

Виникли проблеми з тим, як розрахувати кількість відпускних днів? Шукаєте розрахунок днів невикористаної відпустки при звільненні онлайн? Переймаєтесь як розрахувати кількість днів відпустки за фактично відпрацьований час та як порахувати кількість днів невикористаної відпустки? Рішення усіх питань — наш калькулятор відпусток онлайн.
516400

Словник кадровика

Словник кадровика — це збірка спеціалізованих термінів і понять, які використовуються в галузі управління персоналом і кадрового обліку. Докладніше про словник кадровика та використання абревіатур в HR-сфері — у статті.
175

Заява про відстрочку через інвалідність військовозобов’язаного

У статті знайдете зразок заяви на відстрочку від армії для особи з інвалідністю, адже його часто запитують у працівників кадрової служби та HR. Поділіться з персоналом шаблоном заяви та юридичними підказками щодо того, як її складати
27282

Заява на відстрочку у зв’язку із навчанням

У статті знайдете зразок заяви на відстрочку від мобілізації у зв’язку із навчанням, адже його часто запитують у працівників кадрової служби та HR. Поділіться з персоналом шаблоном заяви та юридичними підказками щодо того, як її складати
51333

Заява на відстрочку від мобілізації у зв’язку з утриманням трьох дітей

У статті знайдете зразок заяви на відстрочку від мобілізації у зв’язку з утриманням трьох дітей, адже його часто запитують у працівників кадрової служби та HR. Поділіться з персоналом шаблоном заяви та юридичними підказками щодо того, як її складати
35230

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді