У які строки подавати звіти з праці у 2024 році

Кадровик надає бухгалтерії інформацію, необхідну, щоб скласти звіти з праці

У які строки подавати звіти з праці у 2024 році Держстат оприлюднив проєкт календаря подання форм державних статистичних спостережень та фінансової звітності на наступний рік. Календар містить перелік форм державних статспостережень й граничний термін, щоб їх подати по місяцям року. 

  Кадрові звіти — 2023

Юрособи та відокремлені підрозділи юросіб подаватимуть не пізніше 7 числа місяця, наступного за звітним періодом, звіти з праці 1-ПВ (місячна), 1-ПВ (квартальна) за формами, які Держстат затвердив наказом від 30.03.2023 № 128.

Граничний термін, щоб подати Звіт про умови праці, пільги та компенсації за роботу зі шкідливими умовами праці за формою № 1-ПВ (умови праці), затвердженою наказом Держстату від 30.03.2023 № 127, — 28 лютого 2024 року.

Нагадаємо, що у вересні Держстат опублікував проєкти:  

У які строки подавати звіти з праці у 2024 році Які статзвіти складатимемо у 2024 році

Альбому форм державних статистичних спостережень на 2024 рік;  

Загального табеля (переліку) форм державних статистичних спостережень на 2024 рік.  

За традицією, експерти підготують зведену таблицю звітів, у підготовці яких братиме участь кадровик наступного року, як тільки Держстат затвердить Табель на 2024 рік. 

Слідкуйте за оновленнями!   

Олена Петровська  

за матеріалами Держстату 

Рекомендація місяця від редакції порталу «Кадровик-01»

Запрошуємо на вебінар «Перевірки Держпраці під час воєнного стану», який відбудеться 23 травня. Спікер — посадова особа Держпраці. У програмі — підстави для перевірки, як уникнути штрафів, різниця між трудовим договором і ЦПХ.

❗️Якщо хочете отримати персональну відповідь від посадової особи Держпраці, поставте запитання до 20 травня включно в чат вебінару❗️

Щоб переглянути вебінар та отримати сертифікат, реєструйтеся Система «Експертус Кадри» святкує День народження

Перевірки Держпраці під час воєнного стану

Статті за темою

Усі статті за темою

Подання до ТЦК та СП списку громадян, що підлягають приписці до призовних дільниць: порядок та зразок

Щороку до 1 грудня усі підприємства зобов’язані подавати до Територіального центру комплектування та соціальної підтримки (далі — ТЦК та СП) списки працівників, які підлягають приписці до призовних дільниць. Кого включати в такий список та інші вимоги до подання, — читайте у статті.
36956

Кадрові звіти — 2023

Звіти, які потрібно готувати кадровику у 2023 році, дещо змінилися. Наші експерти уже актуалізувати зведену таблицю кадрових звітів 2023.
31759

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді