Строки виплат компенсації за працевлаштування особи з інвалідністю

Особливості подання документів

Строки виплат компенсації за працевлаштування особи з інвалідністю

Роботодавець має подати заяву про компенсацію фактичних витрат за облаштування робочого місця для особи з інвалідністю протягом 90 календарних днів з дня її працевлаштування згідно з постановою Кабінету Міністрів України від 22 серпня 2023 № 893.

100 тисяч: компенсація за облаштування робочого місця для особи з інвалідністю

Регіональний центр зайнятості має прийняти рішення про надання компенсації або відмову протягом 10 робочих днів з дня подання заяви. 

Компенсацію роботодавцю повинні виплатити протягом п’яти робочих днів з дня прийняття рішення центром зайнятості. 

У разі зміни місця провадження господарської діяльності роботодавця компенсацію виплачує регіональний центр зайнятості, що прийняв рішення про її надання.

За інформацією

Івано-Франківського обласного центру зайнятості

Зміни у бронюванні

Статті за темою

Усі статті за темою

Спрощені трудові відносини

Спрощений режим трудових відносин наразі можна застосовувати тільки на час воєнного стану. Водночас зміни, запроваджені відповідним законом, внесені до КЗпП.  Припускаємо, що законодавці планують, щоб роботодавці з працівниками перейшли до індивідуального регулювання трудових відносин. Хто може застосовувати спрощений режим? Як укладати трудовий договір й оплачувати працю працівників,  — роз’яснюємо у статті
7019

Оформлення запису в трудовій про прийняття строковика на час відпустки з вагітності та пологів основної працівниці

Буде помилкою вказати у трудовій, що працівницю прийняли за строковим трудовим договором на час відпустки з вагітності та пологів. Як тоді зробити правильний запис?
16511

Колективний договір

Порядок укладання колективного договору викликає у роботодавців безліч запитань. Як має виглядати типовий колективний договір? Колективний договір: обов'язковий чи ні? Чи потрібно реєструвати колективний договір? Чи передбачено відповідальність за відсутність колективного договору? Знайдіть відповіді у статті
164112

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді