Всеукраїнський Кадровий Конгрес — 2014

Напрям «Експертус Кадри» запрошує всіх спеціалістів та керівників кадрової служби взяти участь у заході Всеукраїнський Кадровий Конгрес — 2014

Напрям «Експертус Кадри»

запрошує всіх спеціалістів та керівників кадрової служби взяти участь у заході

Всеукраїнський Кадровий Конгрес — 2014

З огляду на те, що у сфері кадрового законодавства сьогодні відбуваються величезні зміни, а на їх освоєння і коректне впровадження в практику у кадровиків зовсім мало часу, надзвичайно великої ваги набирає своєчасне інформування та навчання. Тож, запрошуємо Вас відвідати БЕЗКОШТОВНИЙ Всеукраїнський Кадровий Конгрес, який відбудеться по містах України:

  • Львів— 07 листопада  2014, за підтримки:
    • Львівського обласного центру зайнятості
    • Львівського обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності

             Захід відбудеться за адресою: Стадіон «Арена Львів», вул. Стрийська, 199, конференц-зал «Медіа-центр»


Метою проведення заходів є інформування професійної спільноти про важливі новації в законодавстві, підвищення престижності праці спеціалістів кадрових служб та запровадження професійного свята — Дня кадровика.

У програмі Всеукраїнського Кадрового Конгресу:

  • Важливі зміни у сфері захисту персональних даних
  • Трудові відносини з мобілізованими працівниками і переселенцями із зони АТО
  • Відповіді на Ваші запитання
  • Нагородження найкращих кадровиків

Лектори:

  • Ірина Іванченко — шеф-редактор журналу «Кадровик-01» та експертно-правової системи «Експертус Кадри», провідний експерт у сфері кадрового документування
  • Юлія Видиборець — один з кращих експертів України у сфері трудового права

 

Кожен учасник отримає Сертифікат про участь у заході, корисні ПОДАРУНКИ та матиме нагоду взяти участь у Великій лотереї!

 

Для участі у Всеукраїнському Кадровому Конгресі пройдіть легку реєстрацію. Обов’язково заповніть усі поля із зірочкою та вкажіть місто захід в якому Вас цікавить.

Усім  учасникам на вказану при реєстрації електронну адресу, за декілька днів до початку заходу, буде відправлено запрошення з вказаними місцем та часом проведення.

Письмові комунікації для кадровика

Статті за темою

Усі статті за темою

Що входить до страхового стажу?

Під час війни трудове законодавство зазнає чималих змін. У результаті перед роботодавцями та працівниками постає питання: як зараховується стаж і як він впливає на нарахування пенсії?
55601

Графік відпусток: бланк та зразок оформлення

Бланк графіку відпусток — це документ, який дозволяє організації планувати і контролювати відпустки працівників протягом року. Щоб дізнатися, що передбачає графік відпусток (рекомендована форма), читайте цю статтю.
62282

Резюме у роботі кадровика

Резюме — це перший документ, який бачить роботодавець. Його мета — надати роботодавцю чітке уявлення про те, чому саме цей кандидат підходить для вакансії. Як обрати працівника за резюме? Відповідь на це та інші питання а також резюме (шаблон) — у статті.
1316

Різниця між дистанційною та надомною роботою та правила її оформлення

Надомна та дистанційна робота 2024 року не втрачає своєї актуальності через дію воєнного стану в країні. Щоб легко орієнтуватися надомна чи дистанційна робота та оформляти їх правильно, дізнайтеся, що спільного мають ці два види віддаленої роботи та чим саме вони відрізняються.
4839

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді