Статті за темою Організація зберігання документів на підприємстві

Журнал реєстрації трудових договорів: бланк та зразок заповнення
Журнал реєстрації трудових договорів належить до реєстраційно-облікових форм тривалого строку зберігання — 75 років. Бланк журналу реєстрації трудових договорів на підприємстві та для ФОПа знайдете у статті. Залишається лише скачати.
34228
Як розрахувати терміни зберігання документів на підприємстві
Організація зберігання документів на підприємстві завжди викликає низку питань. Який перелік строків зберігання документів? Чи існує єдиний термін зберігання кадрових документів? Усе про строк зберігання документів на підприємстві, чіткий перелік типових документів та строки їх зберігання шукайте у статті.
93871
Порядок передавання справ до архіву
У статті описаний порядок передавання документів (справ) до архіву підприємства структурним підрозділом цього підприємства — відділом кадрів
67102
Зберігаємо справи з документами у 2019 році
З початком року — нові справи з документами, як потребують належного зберігання. Один зі способів — формувати справи у звичайних теках. Розказуємо, як правильно оформлювати такі теки
3272
Як скласти опис справ кадрової служби при передаванні документів до архіву організації
Складання описів справ — завершальний етап роботи з документами у поточному діловодстві. Кожен опис справ є одночасно і обліковим документом, і довідником щодо змісту документів, долучених до справ. Саме за описами справ документи кадрової служби передають до архіву організації.
18010
Порядок формування документів у справи
Cправа — документ або сукупність документів, що стосуються одного питання чи напряму діяльності та зберігаються в окремій теці (палітурці).
14864
Архівація особових карток
Щороку відділ кадрів готує до архівного зберігання особові картки звільнених працівників за відповідний рік (після закінчення строку зберігання в поточному діловодстві). Яких правил слід дотримуватися при цьому, — детально у статті.
8572