Статті за темою Організація зберігання документів на підприємстві

Порядок передавання справ до архіву
У статті описаний порядок передавання документів (справ) до архіву підприємства структурним підрозділом цього підприємства — відділом кадрів
65126
Журнал реєстрації трудових договорів: бланк та зразок заповнення
Журнал реєстрації трудових договорів належить до реєстраційно-облікових форм тривалого строку зберігання — 75 років. Бланк журналу реєстрації трудових договорів на підприємстві та для ФОПа знайдете у статті. Залишається лише скачати.
33054
Зберігаємо справи з документами у 2019 році
З початком року — нові справи з документами, як потребують належного зберігання. Один зі способів — формувати справи у звичайних теках. Розказуємо, як правильно оформлювати такі теки
3198
Як скласти опис справ кадрової служби при передаванні документів до архіву організації
Складання описів справ — завершальний етап роботи з документами у поточному діловодстві. Кожен опис справ є одночасно і обліковим документом, і довідником щодо змісту документів, долучених до справ. Саме за описами справ документи кадрової служби передають до архіву організації.
17651
Порядок формування документів у справи
Cправа — документ або сукупність документів, що стосуються одного питання чи напряму діяльності та зберігаються в окремій теці (палітурці).
14615
Архівація особових карток
Щороку відділ кадрів готує до архівного зберігання особові картки звільнених працівників за відповідний рік (після закінчення строку зберігання в поточному діловодстві). Яких правил слід дотримуватися при цьому, — детально у статті.
8295