Тайм-менеджмент для помічника керівника у вересневому випуску журналу «Довідник секретаря та офіс-менеджера» (№09/2014)

На сторінках вересневого «Довідника секретаря та офіс-менеджера» (№09/2014) — законодавчі новації у сфері діловодства; рецепти раціональної організації документообігу; рішення робочих ситуацій з практичної діяльності секретарів, помічників керівника, офіс-адміністраторів; стратегії взаємодії з керівником; консультації психологів та експертів у галузі ділового етикету; уроки ділової англійської та української мов

Спливає останній осінній місяць, тож вересневий номер «Довідника секретаря та офіс-менеджера» — професійного журналу адміністративних менеджерів усіх рівнів — уже на робочих столах читачів.

На сторінках вересневого «Довідника секретаря та офіс-менеджера» (№09/2014) — законодавчі новації у сфері діловодства; рецепти раціональної організації документообігу; рішення робочих ситуацій з практичної діяльності секретарів, помічників керівника, офіс-адміністраторів; стратегії взаємодії з керівником; консультації психологів та експертів у галузі ділового етикету; уроки ділової англійської та української мов.

Наприкінці 2014 – на початку 2015 року очікуємо значні законодавчі зміни в галузі діловодства та архівної справи. У вересневому «Довіднику» до уваги читачів аналіз першого з низки нових нормативних актів — Переліку типових видів документів, що підлягають внесенню до Національного архівного фонду, які створюються у науково-технічній та виробничій діяльності підприємств, установ і організацій. Перелік призначено для обов’язкового використання  підприємствами, установами, організаціями всіх форм власності. Недотримання цієї вимоги кваліфікується як адміністративне правопорушення.

Організація, супровід і документування нарад — один із найперших обов’язків адміністративного менеджера. Огляд всіх аспектів цих процесів у вересневому «Довіднику» дасть змогу організувати ефективну нараду та належним чином задокументувати її, забезпечивши якісне та своєчасне виконання прийнятих під час наради рішень.

Система діловодства, запроваджена на підприємтсві, в установі, організації, потребує регулярних аналізу й модернізації. Відповідні настанови містять національні стандарти. Покрокове керівництво до дій щодо планування та проведення моніторингу стану діловодства, складання звітної документації і проведення адекватних заходів за підсумками перевірки — на сторінках вересневого «Довідника».

Традиційно «Довідник» пропонує рішення робочих ситуацій з практики роботи читачів. Зокрема ви дізнаєтеся:

  • Що таке контрольна картотека та як її скласти?
  • Як скласти деталізований Перелік документів, що підлягають контролю за виконанням, та які переваги надає його запровадження?
  • Чи можна друкувати документи з двох сторін аркушів, аби зменшити витрати паперу?
  • Що робити, якщо виконавець втратив документ?
  • Як перекласти англійською візитні картки?
  • Як адресувати та реєструвати листи, що розсилатимуться багатьом особам? Яким має бути звертання у таких листах?
  • Як оформлювати заключну формулу чемності в листах?

На читачів вересневого «Довідника» чекають консультації експертів у галузі психології та ділового етикету щодо планування робочого часу керівника та секретаря, створення сприятливої психологічної атмосфери в тандемі «керівник—секретар», поведінки під час відвідування театру з діловими партнерами.

Залишайтеся з нами та долучайтеся до нас, щоб досягнути вершин професійної майстерності!

Повний зміст журналу «Довідник секретаря та офіс-менеджера» (№09/2014)>>>

Як оперативно передати відомості про працівників на вебпортал ПФУ

Статті за темою

Усі статті за темою

Наказ про оголошення простою через відключення світла

Через військову агресію росії, частина енергетичної інфраструктури України зазнала пошкоджень. Якщо підприємство не може провадити господарську діяльність у повному обсязі через відключення електроенергії та/або теплопостачання, оформіть наказ про простій. Скористайтеся зразком від фахівців Цифрового видавництва Експертус.
15527

Фізіогноміка — сучасний нетрадиційний метод підбору персоналу

Сьогодні до нетрадиційних методів добору працівників вдається все більше роботодавців. Застосування новітніх підходів до підбору персоналу стає ключовим фактором успіху. Не ризикуйте своїм майбутнім, наймаючи випадкових людей, зробіть ставку на професіоналів, які допоможуть вам досягти амбітних цілей.
85

Гнучка форма зайнятості: адаптація до реалій ринку праці

Гнучка форма зайнятості — це один із зручних варіантів працевлаштування як для роботодавця, так і для працівника. Сучасні умови в Україні та необхідність виїзду за кордон значної кількості громадян працездатного віку спонукають до поширення гнучкої зайнятості, яка передбачає «розмивання» основних стандартів трудових правовідносин
96

Калькулятор днів відпустки

Виникли проблеми з тим, як розрахувати кількість відпускних днів? Шукаєте розрахунок днів невикористаної відпустки при звільненні онлайн? Переймаєтесь як розрахувати кількість днів відпустки за фактично відпрацьований час та як порахувати кількість днів невикористаної відпустки? Рішення усіх питань — наш калькулятор відпусток онлайн.
512440

Заява на відстрочку у зв’язку із навчанням

У статті знайдете зразок заяви на відстрочку від мобілізації у зв’язку із навчанням, адже його часто запитують у працівників кадрової служби та HR. Поділіться з персоналом шаблоном заяви та юридичними підказками щодо того, як її складати
29917

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді