Кадрова робота під час воєнного стану: відповіді на гарячі запитання

Воєнний стан в Україні знову пролонговано, тож команда Експертус Кадри продовжує допомагати кадровикам з вирішенням робочих ситуацій в умовах війни. Запрошує на відкритий вебінар 26 травня. Якщо не знаєте, як дотримати вимог законодавства під час воєнного стану, запитайте експерта з трудового права.

26 травня об 11:00 розпочнеться пряма трансляція вебінару «Гарячі кадрові запитання. Відеовідповіді експерта про кадрову роботу під час воєнного стану».

Кадрова робота під час воєнного стану: відповіді на гарячі запитання

ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ НА ВЕБІНАР

Скористайтеся можливістю поставити запитання, що стосується саме вашого підприємства, і дізнатися відповідь вже в найближчий четвер. Експерт з трудового права Ірина Житкова допоможе у розв’язанні кадрових головокруток.

Увага! Поставити запитання можна в коментарях на сайті вебінару до 18:00 24 травня.

Колего, редакція Експертус Кадри продовжує працювати для Вас в умовах війни.

Разом ми робимо внесок у відновлення економіки нашої країни. Передплатіть зі знижкою 50% журнал «Кадровик-01» або експертно-правову систему «Експертус Кадри» чи навчання на базових курсах Вищої Школи Кадровика та Вищої Школи Асистента Керівника. Будьте певні, що матимете відповіді на всі робочі запитання не лише під час воєнного стану, а й після Перемоги!

Все буде Україна!

Особливості трудових договорів із сумісниками

Статті за темою

Усі статті за темою

Внутрішнє сумісництво: наказ, особова картка, облік робочого часу

З листа до редакції: «Декілька років тому ми дозволили жінці-лаборанту працювати у вільний від основної роботи час за внутрішнім сумісництвом у тій же лабораторії прибиральником виробничих приміщень. За таку роботу ми доплачували їй 50% окладу прибиральника. Зараз ця працівниця вирішила відмовитися від роботи прибиральника. Який слід видати наказ? Оскільки раніше було видано наказ про дозвіл працювати за сумісництвом, то тепер маємо написати «не дозволяємо надалі працювати»? Чи як правильно?»
69254

Особова картка П-2: як вести

Особова картка — основний обліковий документ працівника. Роботодавець обліковує особовий склад підприємства за допомогою картотеки особових карток.
161879

Відповідальність за неведення особової картки П-2

Особова картка П-2 є документом, який містить важливу особисту інформацію про фізичну особу-працівника. Законодавством не передбачено прямих норм про відповідальність за неведення особової картки. Однак, чи є все-таки обов’язковим ведення особової картки — читайте у статті.
26968

Облік відпусток в особовій картці П-2

Стаття 10 Закону України «Про відпустки» від 15.11.1996 № 504/96-ВР зобов’язує роботодавця вести облік відпусток працівникам. Форми обліку Закон не визначає. На практиці облік усіх відпусток ведуть за допомогою картки П-2. Підстава внести дані — наказ про відпустку.
29741

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді