Некоректні дані в документах Дії

Що робити, якщо актовий запис відображається з помилкою

Відображення документів у Дії

Для того, щоб у застосунку Дія коректно відображались актові записи про народження, шлюб, розірвання шлюбу та зміну імені, необхідно оновити Дію до останньої версії. 

Чи діє Дія під час працевлаштування

Свідоцтва потрібно шукати у розділі Документи. 

Документи можуть не підтягнутись у додатку, якщо громадянин змінив прізвище після створення актового запису або його податкового номеру немає у ДРАЦС.

Якщо документ відображається з помилкою, то можливо дані в актовому записі відрізняються від паспорту чи паперового свідоцтва. 

Приховати з переліку документів у Дії можна лише актовий запис про народження.

За інформацією Facebook-сторінки порталу Дія

Як скласти номенклатуру справ кадрової служби на 2025 рік

Статті за темою

Усі статті за темою

Електронні документи та електронний підпис

Електронні документи поступово витісняють паперові та все частіше використовуються у діяльності працівників кадрової служби. Однак, на сьогодні виникає низка питань щодо їх оформлення: як зробити електронний підпис, як накласти електронний підпис на документ, яку юридичну силу має документ, підписаний електронним цифровим підписом. Ця стаття допоможе не припуститися помилок і запровадити електронний документообіг за вимогами чинного законодавства.
4788

Електронний документообіг: від створення до зберігання документів підприємства

Електронний документообіг в Україні вже довів свої переваги. Наразі все більше підприємств переходять на цю форму документування. Тож розглядаємо особливості формування та зберігання електронних документів з урахуванням змін у законодавстві.
26904

Як технічно організувати дистанційну роботу

Більшість підприємств працюють в особливому режимі. Щоб запобігти поширенню інфекційного захворювання, багатьох працівників перевели на віддалену роботу. Які сервіси допоможуть налагодити роботу з дому, — з’ясуєте у статті.
3741

5 головних помилок при формуванні справ у листуванні

Колеги, які ігнорують різноманітність носіїв листів і не враховують їх особливостей, мають проблеми з формуванням справ. Дізнайтеся 5 типових помилок, які допускають секретарі, та їх наслідки. А головне — довідайтесь, як їх виправити.
5679

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді