Звільнення за угодою сторін: зразок наказу

UA RU
Автор
порталу «Кадровик-01»
Скачайте зразок наказу на звільнення за угодою сторін, розроблений відповідно до національного стандарту ДСТУ 4163:2020

 

За домовленості між працівником і роботодавцем про припинення трудового договору за угодою сторін (п. 1 ст. 36 КЗпП) договір припиняють у строк, визначений сторонами. Анулювати таку домовленість можна лише за взаємною згодою роботодавця і працівника (абз. 1 п. 8 постанови Пленуму Верховного Суду України «Про практику розгляду судами трудових спорів» від 06.11.1992 № 9).

Стандарт не скеровує, як вказувати відомості про працівника в заголовку та підставах до наказу. Утім, радимо вказувати власне ім’я особи замість ініціалів. Це відповідає концептуальним засадам ДСТУ 4163:2020, а реквізити документа будуть оформлені за єдиним принципом.

Алгоритм дій під час звільнення за угодою сторін

Дати можете оформляти як цифровим, так і словесно-цифровим способом. У різних реквізитах одного документа можна використовувати той чи той спосіб. У зразку — словесно-цифровий спосіб датування в реквізиті «Текст» і цифровий — в усіх інших реквізитах.

У реквізитах «Підпис», «Візи», «Відмітка про ознайомлення» вказуйте тепер Власне ім’я ПРІЗВИЩЕ.

 

Наказ про звільнення за угодою сторін: зразок

 Наказ про звільнення за угодою сторін: зразок
СКАЧАТИ


зміст

Рекомендація місяця від редакції порталу «Кадровик-01»

Запрошуємо на вебінар «Перевірки Держпраці під час воєнного стану», який відбудеться 23 травня. Спікер — посадова особа Держпраці. У програмі — підстави для перевірки, як уникнути штрафів, різниця між трудовим договором і ЦПХ.

❗️Якщо хочете отримати персональну відповідь від посадової особи Держпраці, поставте запитання до 20 травня включно в чат вебінару❗️

Щоб переглянути вебінар та отримати сертифікат, реєструйтеся Система «Експертус Кадри» святкує День народження

Перевірки Держпраці під час воєнного стану

Останні новини

Усі новини

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді