Вимоги до кандидатів: експерт підкаже, як приймати на роботу

Визначитись з вимогами допоможе керівник експертної групи «Експертус Кадри» Ольга Догадіна

Вимоги до кандидатів: експерт підкаже, як приймати на роботуОсновні вимоги до спеціальних знань, необхідних, щоб виконувати типові завдання та обов’язки, а також знань законодавчих актів, положень, інструкцій та інших нормативних документів, методів і засобів, які працівник повинен вміти застосовувати, коли виконує  професійні обов’язки, наведені в Розділі «Повинен знати» кваліфікаційної характеристики професії (п. 3.2 Загальних положень Розд. 1 Вип. 1 «Професії працівників, що є загальними для всіх видів економічної діяльності» ДКХП).

Який нормативний акт визначає вимоги до спеціальних знань кандидата на працевлаштування

Вимоги до спеціальних знань або порядок їх підтвердження можуть встановлювати й інші нормативно-правові акти.

Спеціальні вимоги до осіб, які претендують на посади державної служби, встановлює Закон України «Про державну службу» від 10.12.2015 № 889-VIII.

Вимоги до кандидатів: експерт підкаже, як приймати на роботуЯк знайти інформацію про вимоги до спеціальних знань для професій/посад

Особливості трудових договорів із сумісниками

Статті за темою

Усі статті за темою

Оформлення запису в трудовій про прийняття строковика на час відпустки з вагітності та пологів основної працівниці

Буде помилкою вказати у трудовій, що працівницю прийняли за строковим трудовим договором на час відпустки з вагітності та пологів. Як тоді зробити правильний запис?
16308

Колективний договір

Порядок укладання колективного договору викликає у роботодавців безліч запитань. Як має виглядати типовий колективний договір? Колективний договір: обов'язковий чи ні? Чи потрібно реєструвати колективний договір? Чи передбачено відповідальність за відсутність колективного договору? Знайдіть відповіді у статті
163566

Резюме у роботі кадровика

Резюме — це перший документ, який бачить роботодавець. Його мета — надати роботодавцю чітке уявлення про те, чому саме цей кандидат підходить для вакансії. Як обрати працівника за резюме? Відповідь на це та інші питання а також резюме (шаблон) — у статті.
1363

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді