Цифрові паспорти знову відображаються в Дії

Цифрові паспорти знову відображаються в Дії

Виплата 6500 гривень від єПідтримки: де, як і хто може отримати

Якщо у вас зник закордонний паспорт чи ID-картка в електронному застосунку, зайдіть у Дію ще раз. Єдиний державний демографічний реєстр знов увімкнено, тож паспорти знову відображаються.

Нагадаємо, що цифровим паспортом можна користуватися на території України, так само як і паперовим або пластиковим. З е-паспортом можна проходити блокпости та показувати його поліції.

Україна перша у світі країна, де прирівняли електронний паспорт до звичайного. Цифровий паспорт можна використовувати навіть для перетину кордону в Польщі та Молдові.

Увага! В інших країнах все ж знадобиться фізичний закордонний паспорт.

Українці — це з паспортом у смартфоні та з державою в серці!

Джерело: ФБ-сторінка застосунку Дія

Особливості трудових договорів із сумісниками

Статті за темою

Усі статті за темою

Електронні документи та електронний підпис

Електронні документи поступово витісняють паперові та все частіше використовуються у діяльності працівників кадрової служби. Однак, на сьогодні виникає низка питань щодо їх оформлення: як зробити електронний підпис, як накласти електронний підпис на документ, яку юридичну силу має документ, підписаний електронним цифровим підписом. Ця стаття допоможе не припуститися помилок і запровадити електронний документообіг за вимогами чинного законодавства.
4657

Електронний документообіг: від створення до зберігання документів підприємства

Електронний документообіг в Україні вже довів свої переваги. Наразі все більше підприємств переходять на цю форму документування. Тож розглядаємо особливості формування та зберігання електронних документів з урахуванням змін у законодавстві.
26568

Як технічно організувати дистанційну роботу

Більшість підприємств працюють в особливому режимі. Щоб запобігти поширенню інфекційного захворювання, багатьох працівників перевели на віддалену роботу. Які сервіси допоможуть налагодити роботу з дому, — з’ясуєте у статті.
3698

5 головних помилок при формуванні справ у листуванні

Колеги, які ігнорують різноманітність носіїв листів і не враховують їх особливостей, мають проблеми з формуванням справ. Дізнайтеся 5 типових помилок, які допускають секретарі, та їх наслідки. А головне — довідайтесь, як їх виправити.
5586

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді