Компенсація за нове робоче місце: що це і як працює

Підтримку можуть отримати суб’єкти малого підприємництва

Компенсація за нове робоче місце: що це і як працює

Держпраці нагадала роботодавцям, що вони можуть отримати державну підтримку а створення нових робочих місць. 

Компенсації роботодавцям за працевлаштування зареєстрованих безробітних за направленням центру зайнятості

Таке право на допомогу мають суб’єкти малого підприємництва. За створення нових робочих місць вони можуть отримати компенсацію у розмірі єдиного внеску (за прийняття на роботу зареєстрованих безробітних на ці робочі місця не менш ніж на два роки). Загальна тривалість виплати компенсації становить 12 місяців.

За інформацією Управління інспекційної діяльності Держпраці у Вінницькій області 

Як скласти номенклатуру справ кадрової служби на 2025 рік

Статті за темою

Усі статті за темою

Порядок працевлаштування осіб з інвалідністю

Держава захищає права працівників з інвалідністю та гарантує їм право на роботу. Як приймати на роботу таких працівників і дотримати вимог законодавства? Як оформити наказ про прийняття на роботу інваліда? Вберегтися від помилок під час працевлаштування осіб з інвалідністю допоможе наша стаття
32190

Оголошення про прийняття на роботу: яких фраз слід уникати

Вакансій багато — кандидатів мало. Щоб не стикатися з цим та заощадити свій час, складіть правильне оголошення про прийом на роботу. Зразок оголошення про прийом на роботу має не лише привернути увагу потенційних кандидатів, а й відповідати законодавству та не дискримінувати жодну категорію осіб. Усе про вдалий зразок оголошення на роботу — у статті.
39554

Стажування на робочому місці до оформлення трудових відносин — не правомірно

З назви статті вже зрозуміло, що проведення стажування на робочому місці до оформлення трудових відносин є порушенням чинного законодавства. Але проходження стажування законодавчо передбачено для певних категорій осіб, зокрема, студентів, безробітних, державних службовців тощо.
75089

Повідомлення про прийняття працівника на роботу

Перед тим як допустити нового працівника до виконання обов’язків, подайте повідомлення в податкову про прийняття його на роботу. Скачайте шаблон та скористайтеся зразком і підказками від наших фахівців, щоб правильно заповнити бланк повідомлення.
147470

Які документи для прийняття на роботу має подати претендент на посаду

Перед прийняттям на роботу (укладанням трудового договору) необхідно перевірити у претендента наявність всіх необхідних документів та їх легітимність. Які саме документи має подати потенційний працівник та на що слід звернути увагу кадровику, перевіряючи такі документи, детально читайте у статті.
100253

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді