Підготовка графіка відпусток

562

Запитання

Хто має збирати інформацію про дати відпусток працівників: фахівець кадрового відділу чи керівники підрозділів?

Відповідь

Кадрова служба може, але не завжди спроможна самостійно скласти графік відпусток. Доцільно використовувати схему, за якою проекти графіків складають у кожному структурному підрозділі.

Зразок графіка відпусток 2020

Хто саме за займається підготовкою графіка відпусток, визначають у таких документах:

Як правильно скласти графік відпусток на 2020 рік дізнайтеся в консультації «Розробляємо графік відпусток: крок за кроком».

Рекомендація місяця від редакції порталу «Кадровик-01»

Запрошуємо на вебінар «Перевірки Держпраці під час воєнного стану», який відбудеться 23 травня. Спікер — посадова особа Держпраці. У програмі — підстави для перевірки, як уникнути штрафів, різниця між трудовим договором і ЦПХ.

❗️Якщо хочете отримати персональну відповідь від посадової особи Держпраці, поставте запитання до 20 травня включно в чат вебінару❗️

Щоб переглянути вебінар та отримати сертифікат, реєструйтеся Система «Експертус Кадри» святкує День народження

Перевірки Держпраці під час воєнного стану

Останні новини

Усі новини

Статті за темою

Усі статті за темою

Як скласти графік відпусток 2024

У статті знайдете зразок графіка відпусток 2024, шаблон, а також відповіді на питання коли починати складати графік відпусток та чи всіх працівників включати в нього.
11171

Затвердження графіка відпусток

Законодавство не встановлює єдиного алгоритму затвердження графіка відпусток. Оберіть, що підходить саме вашому підприємству або організації. Які є способи для затвердження графіка, розглянемо у статті.
11381

Відкликання працівника з відпустки

Досить часто на підприємствах, в установах та організаціях виникає потреба саме у конкретному працівнику, який перебуває у відпустці. І хоч незамінних немає, однак роботодавець змушений використовувати порядок відкликання з відпустки. Як правомірно здійснити відкликання з відпустки у зв'язку з виробничою необхідністю та що передбачає чіткий алгоритм дій як оформити відкликання з відпустки, читайте у статті.
69823