Наказ про вихід на роботу у зв’язку із закінченням відпустки по догляду за дитиною до трьох років: зразок

UA RU
Вихід працівниці на роботу після закінчення відпустки для догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку оформлювати наказом роботодавця необов’язково, утім — доцільно.

Напередодні закінчення відпустки до 3 років зателефонуйте працівниці і нагадайте, коли вона має вийти на роботу. Запитайте жінку, чи оформлюватиме відпустку без збереження зарплати для догляду за дитиною до досягнення нею шестирічного віку. Відтак знатимете, що робити зі строковиком на її місці — звільняти чи продовжувати строковий трудовий договір.

Онлайн навчання для кадровиків

Якщо необхідно провести відповідні інструктажі з охорони праці та техніки безпеки після тривалої відсутності працівника на роботі, можете видати такий наказ і доручити відповідним працівникам провести такі інструктажі.

Наказ про вихід з декретної відпустки

Наказ про вихід на роботу у зв’язку із закінченням відпустки по догляду за дитиною до трьох років: зразок

СКАЧАТИ

Читайте також:

Рекомендація місяця від редакції порталу «Кадровик-01»

Запрошуємо на вебінар «Перевірки Держпраці під час воєнного стану», який відбудеться 23 травня. Спікер — посадова особа Держпраці. У програмі — підстави для перевірки, як уникнути штрафів, різниця між трудовим договором і ЦПХ.

❗️Якщо хочете отримати персональну відповідь від посадової особи Держпраці, поставте запитання до 20 травня включно в чат вебінару❗️

Щоб переглянути вебінар та отримати сертифікат, реєструйтеся Система «Експертус Кадри» святкує День народження

Перевірки Держпраці під час воєнного стану

Останні новини

Усі новини

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді