Статті автора Житкова Ірина

План роботи відділу кадрів на 2018 рік
Для ефективного використання робочого часу слід заздалегідь планувати свою роботу. А інколи доводиться планувати на рік вперед. Щоб допомогти вам, любі колеги, спланувати свою роботу в прийдешньому році, ми підготували зразок плану роботи відділу кадрів на 2018 рік.
14692
Річний план роботи кадрової служби на 2017 рік
Для того щоб ефективно використовувати робочий час, керівники зчаста вимагають від підлеглих — складати план роботи, зокрема і планувати роботу на рік. Спрогнозувати свою роботу на наступний рік — нелегко та й не завжди вдається. Тому пропонуємо вашій увазі річний план кадрової служби на наступний рік, який неодмінно допоможе у цій нелегкій справі
27357
Бути чи не бути?, або Вихідна допомога при звільненні у зв’язку з призовом на військову службу
Змінами, внесеми до КЗпП, відмінено виплату вихідної допомоги при звільненні у зв’язку з призовом на військову службу. Проте тривалий час питання такої виплати залишалося спірним. Дізнайтеся, чи матимуть нині матеріальне забезпечення працівники, яких призвано на військову службу
5173
Додаткова відпустка на дітей: документи
Відпустка на дітей — це завжди актуальне питання. У матеріалі зібрані документи, потрібні для додаткової відпустки працівникам, які мають дітей або повнолітню дитину — особу з інвалідністю з дитинства підгрупи А І групи.
47379
Як скласти графік відпусток 2024
У статті знайдете зразок графіка відпусток 2024, шаблон, а також відповіді на питання коли починати складати графік відпусток та чи всіх працівників включати в нього.
13057
Як скласти графік відпусток 2023
Графік відпусток на 2023 на підприємстві: як правильно скласти, форма та як ознайомити з ним своїх працівників
14629
Наказ про відпустку директора: хто підписує
Із приходом активної пори відпусток з’являється чимало запитань про їх оформлення. З’ясуємо нині, хто має підписати наказ про відпустку директора та чи можна одним наказом і відпуску оформити, і виконання обов’язків директора тимчасово покласти на його заступника.
46029
Документы для дополнительного отпуска на детей
Отпуск на детей — это всегда актуальный вопрос. В материале собраны документы, необходимые для дополнительного отпуска работникам, имеющим детей или совершеннолетнего ребенка — лицо с инвалидностью с детства подгруппы А I группы.
4787
Проект Трудового кодексу: ще про деякі важливі зміни
Основним предметом обговорення Робочої групи з доопрацювання проекту Трудового кодексу у травні стали технічні коментарі, надані експертами Міжнародної організації праці. Тож розглянемо, яких ще змін зазнав Трудовий кодекс
5056
Как выплачивать выходное пособие при увольнении
Работодателям следует помнить как правило, — с работником нужно провести полный расчет при увольнении. Какие виды выплат при увольнении и как они зависят от основания увольнения, подробно в статье.
49492
Штатний розпис 2024
Штатний розпис 2024 — це обов’язковий локальний акт. Але законодавство не регулює алгоритм його складення. У матеріалі — інструкції від експертів, які заощадять час та убезпечать від штрафонебезпечних помилок.
28543
Як оформити витяг зі штатного розпису
Щоб оформити витяг, керуйтеся нормами пункту 12 глави 11 розділу ІІ Правил організації діловодства та архівного зберігання документів у державних органах, органах місцевого самоврядування, на підприємствах, в установах і організаціях, що затвердив Мін’юст наказом від 18.06.2015 № 1000/5
17441