Мінцифри озвучило перелік апеляційних судів, які приймають цифрові документи в Дії

Мінцифри озвучило перелік апеляційних судів, які приймають цифрові документи в Дії

☝ Термінові статті з наступного Кадровика-01

Наразі потрапити на судове засідання за цифровими посвідченням водія, закордонним паспортом чи ID-карткою можна у Луганському, Донецькому, Тернопільському, Хмельницькому апеляційних судах та Восьмому апеляційному адміністративному суді, що в Києві.

Окрім пропуску, в Одеському П’ятому апеляційному адміністративному суді за цифровими документами можна також здійснювати судові процедури на усіх етапах подання документів, ознайомлення з матеріалами справи тощо.

У згаданих судах додатково пред’являти паперові чи пластикові аналоги цифрових документів не потрібно.

Інші адміністративні суди поки працюють над внесенням змін у відповідні документи і незабаром приєднаються до Дії.

За інформацією Мінцифри

Особливості трудових договорів із сумісниками

Статті за темою

Усі статті за темою

Електронні документи та електронний підпис

Електронні документи поступово витісняють паперові та все частіше використовуються у діяльності працівників кадрової служби. Однак, на сьогодні виникає низка питань щодо їх оформлення: як зробити електронний підпис, як накласти електронний підпис на документ, яку юридичну силу має документ, підписаний електронним цифровим підписом. Ця стаття допоможе не припуститися помилок і запровадити електронний документообіг за вимогами чинного законодавства.
4646

Електронний документообіг: від створення до зберігання документів підприємства

Електронний документообіг в Україні вже довів свої переваги. Наразі все більше підприємств переходять на цю форму документування. Тож розглядаємо особливості формування та зберігання електронних документів з урахуванням змін у законодавстві.
26561

Як технічно організувати дистанційну роботу

Більшість підприємств працюють в особливому режимі. Щоб запобігти поширенню інфекційного захворювання, багатьох працівників перевели на віддалену роботу. Які сервіси допоможуть налагодити роботу з дому, — з’ясуєте у статті.
3697

5 головних помилок при формуванні справ у листуванні

Колеги, які ігнорують різноманітність носіїв листів і не враховують їх особливостей, мають проблеми з формуванням справ. Дізнайтеся 5 типових помилок, які допускають секретарі, та їх наслідки. А головне — довідайтесь, як їх виправити.
5585

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді