Держстат публікує перелік форм статзвітів, які можна подати в електронному вигляді

Автор
експерт з трудового законодавства Експертус Кадри
Поступово у перелік додадуть інші форми

Затвердили план статспостережень на 2025 рік

Держстат оприлюднив перелік форм державних стаспостережень та фінзвітності, які респонденти можуть подавати в електронному вигляді у 2025 році (далі — Перелік).

На сьогодні у Переліку 30 звітів: 19 статистичних та 11 фінансових, серед них — № 1-ПВ (місячна) «Звіт із праці».

У Держстаті зауважили, що перелік форм розширюватимуть у міру того, як їх реалізують в електронному вигляді. Про це інформуватимемо додатково.

Нагадаємо, раніше Держстат оприлюднив проєкти календаря, альбому, табеля форм та зміни до статзвітності на 2025 рік. Крім того, КМУ розпорядженням від 15.10.2024 № 1003-р затвердив план статспостережень на 2025 рік.

На замітку кадовику

Людмила Герега

За інформацією Держстату

Як скласти номенклатуру справ кадрової служби на 2025 рік

Статті за темою

Усі статті за темою

Кадрові звіти 2025

Кадрові звіти 2025 року є важливою частиною управлінського обліку на підприємствах і допомагають моніторити та аналізувати різні аспекти управління персоналом. Які кадрові звіти складати у 2025 році та як це робити — читайте у статті.
279

Типова форма П-2 «Особова картка працівника»

Особова картка — основний обліковий документ будь-якого працівника. Для зручності ведення документації затверджена типова форма П-2 (особова картка працівника), що є прикладом уніфікації первинного обліку. Для чого потрібна форма П-2? Які особливості заповнення передбачає бланк П-2 (особова картка працівника)? Чи заповнюється картка П-2 для сумісників? Відповіді на ці питання — у статті.
15717

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді