Вихідна допомога: як визначити суму?

Дізнайтеся, чи впливає на розмір виплат спрощений режим регулювання

Вихідна допомога: як визначити суму?Розмір вихідної допомоги, яку потрібно виплатити працівнику при звільненні, залежить від підстав такого звільнення. При цьому слід керуватися Кодексом Законів про працю України (ст. 44).

Вихідна допомога при звільненні: підстави для виплати і розмір

Вихідна допомога виплачується у розмірі: 

Жодних особливостей виплат у разі спрощеного режиму регулювання Державна служба з питань праці не наводить

За матеріалами Управління інспекційної діяльності у Вінницькій області

Рекомендація місяця від редакції порталу «Кадровик-01»

Запрошуємо на вебінар «Перевірки Держпраці під час воєнного стану», який відбудеться 23 травня. Спікер — посадова особа Держпраці. У програмі — підстави для перевірки, як уникнути штрафів, різниця між трудовим договором і ЦПХ.

❗️Якщо хочете отримати персональну відповідь від посадової особи Держпраці, поставте запитання до 20 травня включно в чат вебінару❗️

Щоб переглянути вебінар та отримати сертифікат, реєструйтеся Система «Експертус Кадри» святкує День народження

Перевірки Держпраці під час воєнного стану

Статті за темою

Усі статті за темою

Як виплачувати вихідну допомогу при звільненні

Роботодавцям слід пам’ятати як правило, — з працівником слід провести повний розрахунок при звільненні. Які є види виплати при звільненні та як вони різняться залежно від підстави звільнення, як нараховуються розрахункові та що містить в собі виплата компенсації при звільненні, які виплати при звільненні за власним бажанням передбачено законом — детально у статті
247097

Одноразова грошова допомога при виході на пенсію: чи виплачують?

Одноразову грошову допомогу в розмірі 10 місячних посадових окладів за наявності не менше 10 років стажу на посадах в органах місцевого самоврядування чи на посадах, віднесених до відповідних категорій посад державних службовців наразі не виплачують.
20409

Виплати після звільнення: на що розраховувати та в якому розмірі

Про те, що при звільнення працівнику слід виплатити зароблену заробітну плату та компенсувати невикористану відпустку — відомо всім. Але це не все. За певних підстав звільнення держава гарантує ще й виплату вихідної допомоги. Розглянемо, хто та в якому розмірі може розраховувати на виплати після звільнення.
5066

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді